bagaj takıyorsun yakışıyor, çamurluk takıyorsun yakışıyor, dağda ormanda kullanıyorsun yakışıyor, şehirde ulaşım diyorsun yakışıyor... herşeyi çıkarıyorsun üstünden, e o da yakışıyor...
seviyoruz da ondan öyle mi geliyor acaba
Siteye bugün üye oldum. Bir "Whistle" kullanıcısı daha katılmış oldu aranıza. En en kısa zamanda sizler ile bisikletimin fotolarını paylaşacağım. Whistle 1164D "ARI" modelidir bisikletim. Ne km'ler devirdik be kendisi ile ...
En kısa zamanda fotolar ile görüşmek dileğiyle.
Kazasız, belasız pedallamalar diliyorum.
merhaba arkadaşlar konuyu biraz hortlatcam aranıza yeni katılan bir whistle sürücüsü olarak, bisikletimden çok memnunum resim şimdi atamıyorum bende Whistle Miwok 1493 D 650B 27.5 Jant Bisiklet mevcut. Köşeli kadro çok can alıcı duruyor
Merhabalar bugün daha önceden takip ettiğim whistle miwok 1511 hd mountain 21 vites bisikletimi hayırlısıyla ikindi saatlerinde İstanbul Cevizli de kısmet bisikletten hayırlısıyla aldık.
Daha önceden 5-6 adet marka ve model mountain bisiklet ikinci el alıp kullanmıştım bunu ilk kez sıfır aldım güzel bir model yeni bisikelet alacak arkadaşlara tavsiye ederim bu fiyata 1000 tl bu ayarda ve donanımda sitelerden araştırdığım kadarıyla başka bir marka mountain yok
Herkese hayırlı pedallar dilerim..
Not: Video da çekmiştim ama atamadık bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.