Scudo Sports

Whistle bisikletinizin fotoğrafları

dediğim gibi berksan bey bu whistle bisikletlerinde genel sorun. sele borusunun yanında bagaj da kadroya zarar veriyor. bunu da unutmamak gerek :)

Scudo
@ktusamet

Samet bey, siz kadroyu ne zaman değiştirtmiştiniz? Ben fabrikayı bugün aradığumda 1160-1-2-3-4 serisinin kadrolarının ellerinde kalmadığını bana başka üst seviye kadro yollayacağını söylediler. Whistle seviyesinin bunlardan başka üst seviyesi 1160 var ama onunda kadrosu aynı. Ne yollarlar sizce?

@Berksan

benim kullandığım 1163 d idi. en son çıkan 1164 diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. size de tahminim benim kadromdan vericeklerdir :) 1163 d

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@ktusamet

whistle 1160 61 62 63 64 bu kadroların hiçbiri ellerinde yokmuş. halbuki geçen haftaki konuşmalarımda 1161dnin renklerde dahil aynısının olduğunu söylemişlerdi. Ne olucak durum bilemiyorum. Belki aldığınız yeşil kadro sondu :confused:

• Beğen
valla bilemiyorum kardeşim :mlk: aslında ben benim eski kadromdan istiyordum ama bana 2014 tasarımlı 1163 d verdiler. daha farklı ve hoş tek sıkıntısı kabloların üstten geçecegi.. ellerinde yoksa bianchi gönderecekler sanırım :confused:

@ktusamet

2014 tasarımda kablo olayı dışında bir fark göremedim ben. Ve rica ettim M yerine L yollamaya çalışıcaklar. Bugün itibari ile 13. gün artık gelsin istiyorum özledim :) 2014 tasarımları ellerinde var ise yollamaları lazım diye düşünüyorum.

• Beğen
2014 tasarımı farkediyor yaa özellikle boru kısımları köşeli değil de yuvarlak yapılmış. :) 13 yine az beklemişsin ben bir aydan fazla bekledim :)

Bende whistle ailesinin yeni bir üyesiyim fakat buraya nasıl fotoğraf konuluyor

Whistle'ninde geçmişte çok resim paylaşılan konusu var, ama konudaki resimler patlamış, biz yeniliyelim :)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)