Scudo Sports

Whistle bisiklet tavsiyeleri

arkadaşlar merhaba

whistle miwok serisi bisikletlerin hepsinde kadro olarak ALU. W8900 HYDROFORMED CUSTOM TUBING yazıyor diğer donanım ve malzemeleri çıkarıcak olursak sadece kadro olarak 1051-1052-1053-1054 arasında malzeme,kalite ve hafiflik olarak bir fark varmı???

Scudo
Arkdaşım whistleda 1054v den yani en düşük model 1050d ye kadar bütün kadrolar aynı teknolojiyle üretilmiştir boya ve renk dısında hiçbir farklılık yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Darth Sirrus
merhaba arkadaşlar ,

Yardıma ihtiyacım var. Bu hafta bisiklet almayı düşünüyorum .. Fiyat performans kriterim . Uzun bi aradan sonra bisiklet dünyasına dönüş yapıcam. kilo 88 boy 183 , kilo biraz fazla o yüzden bisikletin hafifliğinden çok dayanıklılığı malzeme kalitesi önemli :) .. Bütçem 500 700 arası ayrıca varsa whistle harici aklınıza gelebilcek başka model ve marka onu da araştrabilirim..

Şimdilik whistle 1163 D düşünüyorum..

HTML:
http://www.whistlebisiklet.com/miwok-1162-d.aspx

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
ben de değiştirmeyi düşünüyorum bugünlerde. 2011 sedonaları bekliyorum. 711 v fen 450 dolar, hidrolik disk 550 dolar. whistleler mekanik fren. ben kullanmadım ama kesinlikle mekanik fren önerilmiyor. lafın özü, sedona 711-v öneririm ama illaki disk fren olsun derseniz 800 tl için bütçeyi 100 tl arttırmanız gerekir.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@samet ceylan

whistle bisikletleri iyi incele bence.1164-1163 dışındaki miwok serisi mekanik değil hidrolik disk.mekanik disklerin problem yarattığı doğrudur. 711V ' de iyi bir seçim olur.
1163-1161 arasında fren sisitemi haricinde donanım olarakta farklılıklar var.yani 1161 daha iyi.fiyatı fazla gelirse en azından 1162D almanı öneririm.bende 1052V kullanıyorum çokta memnunum.

Arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeler için.. Dediğin gibi hidrolik model 1162 D aldim :) resimdeki renk.. Bisiklet dünyasına tekrar giriş yaptığım için çok memnunum..

Hayırlı olsun dostum. Benimde aklımdaki modellerden biri. Ne kadara aldığını yazabilir misin? özelden de yazabilirsin.

Whistle Lamok Karbon Yarış kadrosu alınırmı fikirlerinizi bekliyorum işte resim

Whistle kullanan tanıdıklarım memnun bende tercih ederim,sana uygunsa neden olmasın.illaki hafif diyorsan karbondan kaçış yok.ama artıları eksileri sana uyarsa.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Whistle da carraro da Bianchi güvencesinde.benim her kategoride tercih edeceğim modelleri var.kafam rahat olarak ilk tercihimi onlara kullanıyorum.garanti olayını sitelerinden öğrenebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: recep mutluer
sağolun ama tam anlamıyla bianchinin başka bir firması mı yoksa Türkiye'ye bianchi mi getiriyor?

Whistle ve carraro bianchiden ayrı markalar. sanırım türkiyedeki satışını bianchi yapıyor

carraro da whistle da atala da bianchi de bianchigroup markaları. whistle kadroların carrarolara göre daha sağlam olduğunu yakından görünce de anlayacaksınız. lakotasını bekliyorum 2011 ancak sanırım bu sene üreticiler katalog bastırdı daha düşük komponentli modelleri satmaya çalışacaklar. whistle miwok geçen sene arkadaşımın çocuğuna aldığımız bir kadroydu. baba kız eskitmek için uğraşıyorlar ama mümkün gibi gözükmüyor.

Arkadaşlar emsallerine baktığım zaman(corratec cannondale trek) 2400 tl ye kadar çıkarken whistle yumaman 1090 tel yani yarıdan ucuz.
Ve whistle deki donanım diğerlerinde yok
forumda arkadaşlara soruyorum trek 7,5 öneriyorler oda nerdeyse 2500 ve parçalar aşağı yukarı aynı.Scott hakeza o fiyatta.
Neden whistle yumaman den uzak duruluyor anlatabilrimisiniz.
Yani aradaki farkı sadece markayamı veriyoruz yoksa benim bilmediğim başka değerlendirme kriterleridemi i var. Çünkü bisikletleri sadece parçalarına göre değerlendiriyorum.
citybike alıcam ve 1500 tl kadar bütçemde var ne yapmamı öneririsiniz.
fiyat/performansı da önemsiyorum 2000 tl bisiklet fiyat performan açısından iyiyse onu bile alabilirim
yani almışken bir kere alıyım istiyorum.

Geri