Scudo Sports

Whistle 1160D Bol Çamurlu :)

@murat cömez

abi bundan önceki maşanın bacakları (yaylanan) jantı tutan bacaklardan ayrıldı :) o yüzden acilen uydurdum bunu. Zaten foxa geçince ihtiyaç sahibi birine vereceğim :) Fox maşalar bunun yarı ağırlığındalar o yüzden foxa yöneldim.

Scudo
Eger hafif masa ariyorsan sana DT Swissin XRC 100'ünü tavsiye ederim. Gidon kilidi ile beraber sadece 1200gram.

@murat cömez

Özelden yazdım abi

hakkını vererek kullanabilmek güzel gerçekten. :) lastiklerin çamur lastiği değil sanırım, çok fazla çamur toplamış. bende bi ara continental race king 2.20 vardı. lastik zaten geniş olduğundan hantal geliyordu bana. bir kere de araziye çıktık çamurda, felaket çamur topladı , iyice ağırlaştı :D eve hiç gidemicem zannetmiştim :D

@Berksan

Çamurda yakışmış,

Kazasız belasız..

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Gökhan Ö.

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Lastikler schwable black jack 2.1 degistirmeyi dusunuyorum aslinda. Bu camurlarla bisikleti demir yigini gibi hissettim rahat 20 kg vardi :) asiri camur topluyordu ancak bisiklet disk fren oldugu icin takilmadim hic :D

@Hakan Yaroğlu

Benim kadrom 2014 yılı kadrosu. Ülkemizde bende L olarak, ve 2 arkadaşta M olarak farklı renklerde mevcut. Bu kadro ülkemizde toplam 3 kişide var :) 2012 yılı kadrolarını bulursunuz ama bunu bulamassınız.

@sefa55

@Hakan Yaroğlu

Buralarda bulabilirsiniz.

Türkiye de...

(link)
(link)

Yurtdisinda...

1160d/a-1196/

(link) (Burada hatda 09.12.2011 de satiliga sunulmus ve su an ellerin de hala var)

(link)

(link)

Bunlar satilan yerler den bir kaci sadece, google de daha fazla bula bilirsiniz.

@murat cömez

Murat abi verdiğin linkler 2010-2012 kadroları. benim kadrom 2014. bu 2014 kadroyu bulamazlar türkiyede.

@Latif250

Teşekkürler :)

@Sinan Çakır

Vuhuuu :) olay budur benim gibisiniz :) doğayla iç içe olmak çamura pisliğe girmek budur :) Helal olsun, konunuzu bekliyorum :alkis: Ancak çamurluğunuz benimki kadar etkili değil sanırım :) Pedalınıza kuvvet... :in:

Berksan bey siz kadroyu nerden aldınız Türkiyede bulunmaz demişsinizya ?

@Mert C.

Bagajı o seviyede iken kullanmıyorum, görüntü amaçlı orada duruyor şuan. İşin aslı sökmeye üşendim :) Bu resimleri çekmeden bir gün önce o arka bagaj çamurluk görevindeydi, salı günü sökmeyi düşünüyorum çarşamba tekrar dağa çıkacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@Berksan

perşembeye kadar bu çamurlar duracak yani en azından :D kirlenecek diye temizlemezsin daha.
yazık bisiklete :)

Geri