Merhaba Arkadaşlar; Yeni bir inceleme videosu ile karşınızdayım, Aliexpress'ten Wheel-up cycling Store mağazasından almış olduğum 400 Lümen Ön Bisiklet Işığını sizler için inceledim, umarım videoyu beğenirsiniz. İyi Seyirler...
Hem dağ bisikletimde hem yol bisikletimde kullandım, oldukça iyi aydınlatıyor ve şarjı da gerçekten iyi gidiyor.
Bağlantı aparatını güzelce sıkıştırırsanız aşağı yukarı kayma olmuyor.
Dağ bisikletine gidonun üstünde olacak şekilde monte etmiştim, yol bisikletine fener altta kalacak şekilde monte ettim o şekilde çok daha şık gözüküyor.
Genelde düzensiz yanıp sönen modu kullanıyorum, iyice karanlık yollarda 400'lük direkt yanan moda alıyorum önümü rahat rahat görüyorum o şekilde de. Hızlı çakarlı modu pek kullanmak istemiyorum karşıdan gelenlerden sağlam küfür yiyeceğim hissi oluyor çünkü
Aynı ürün farklı markalarla satılıyo, Gaciron var, ben Cycloving kullanıyorum, tek farkı sarı kısımları mavi.
Almadan önce içindeki pilden pek umudum yoktu, Panasonic takarım diyodum ama perfrmansı gayet iyi, en kuvvetli modun 1 aşağısında 7-8 saati görebiliyo.
@anti panik (link) 17,03 dolara Turkey Post ile gönderiyo, siparişi verdim 12 saatte kargoladı, Turkey Post olduğundan tam 6 günde adresie ulaştı.
Turkey post ile gönderim olayı çok iyiymiş.
Normalde 5-6 hafta sürerken Turkey post ile aliexpres işi 5-6 güne indirmiş.
Internet yurtdışı alışverişi hiç bu kadar kolay olmamıştı.