Scudo Sports

Wh-r550 jant seti süper fiyat

ahmet ozgen

Forum Bağımlısı
Tepki
596
Merhabalar arkadaşlar elimdeki SHIMANO 105-WH-R550 jant setimi satmak zorundayım.Yol bisikletine binemiyorum artık yakın zaman önce deli kadir'den almıştım.sıfır ayarındaydı bende geldikten sonra 1 ay kadar kullandım.göbeklerde v.s kesinlikle hiçbir problemi yoktur.Mükemmel derecede akışa sahipler.sadece ön jantın yazılarının üst kısmında hafif siliklik var resimde belli oluyor biraz görebilirseniz.Dağ bisikletine malzeme alacağım için satmaya karar verdim.
msn:cyclist_43@hotmail.com cep:05063720176
FİYAT:230 TL sıfır fiyatı 500TL'dir(deltabisiklet) buyrun resimler;

(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
@Ahmet Özgen

Ben talibim, eğiklik filan yok değil mi? Lütfen rezerve et

ya kusura bakmada konuyla ilgili değil kütahya gençlik sporda biz bisikleti bırakırken rahman gökhan baykara adlı bi arkadaş yeni başlıyordu hala devam ediyormu bide 3w.kutahyabisiklet.com sitenizle ilgili problem var yönetime söyleyinde ilgileniversinler

takas etmeyı düşünürmüsün benım jantlarada bi bak ustuede biraz verrım ılanda satılık jant seti yazıyo kople siyah yada msnemi ekle resım gosterıyım justin_mkal@mynet.com deli kadiri yakından tanıyorum benımde almak ısdedıgım jantlar oyuzden

@colnago

:) gökhan baykara şuanda kütahyada bisiklet antrenörü olarak çalışıyor,kendisi benim antrenörüm zaten.kutahyabisiklet sitesinin yöneticiside benim site uzun zamandır kapalı dersler,antrenman falan ilgilenemedim.tekrar yayına giricek yakın zamanda inşallah.

ben izmirdeyim yakında kütahyaya gelicem o zaman sizlerle tanışmış oluruz bakalım antrenör arkadaş tanıyabilecekmi bizi..

@colnago

gökhan hoca benim triatlon antrenörlük kursundan arkadaşım ben de uzun zamandır görmüyorum den den de slm söyleyin :)

Geri