Scudo Sports

Wellgo pedal ( kandırıldım galiba yardım )

Scudo
@serefisikhan

O zaman erdoğanlardan alacağız iade kabul ederlerse, peki pedal guzelmi kalitelimi ? Sahtesi çok hafifti ama orjinalı nasıl bilmiyorum

@atakan aydin

Kaliteli ve bir arkadasın dediği gibi biraz daha yavaş donüyor elle çevrildiğinde diğer bilyali modele gore o yüzden farkı anlarsınız kutusunun bile bir kalite hissi var kaldı ki çok ust düzey olmasa da bu bantta en iyisi gibi

@Birtan Kolburan

Spd var rr8.1 yanında verdilerde ayakkabılar çok pahalı birde 44-45 bulmak zor burda ayakkabı hepside 200tl civarı. Arkadaşlar pedalı iade aldı ve açıklaması " bunları kendi bisikletimde kullanıyorum(karbon cubesi var) bunlarıfa wellgo uretiyor ama istiyorsan iade alırız dedi. Bende kask aldım fıyatını 45tl dusurduk ordan hepinize çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için :)

Aldığınız pedal wellgo değil ama adamlar birebir aynısını yapmışlar. Muko motorun sahibi Mustafa abiyle bir konuşun derim. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.

@atakan aydin

doğru söylüyorsun ayakkabılar pahalı biraz bütçeni ayarlarsan geç bence spd ye madem pedal da varmı insan bisiklet kullandığının farkına varıyor

@M.Ozkul

iade edip kask aldım, erdoğanlardan orjinal modeli alacağım

Geri