Scudo Sports

wd-40

M.Haktan Derin

Forum Bağımlısı
Tepki
78
Ben zincirlerimi wd40 lan yaglasam olurmu zarar werirmi ??? nerlerde kullanmalıyım wd40 ı ???

Scudo
WD_40 yağlamak için değil temizliyici olarak kullanılır. Kısa bir üre için işinizi görür ama uzun süreli kullanımda zincir yağlarından kullanmanız gerekli.

Wd-40 kesinlikle zincir yağlayıcı değildir daha çok sökücü ve sıkışmış parçaları çıkarmak için az bir miktar yağlama özelliği vardır... Fakat çok ince yani akışkanlığı çok olduğu için zinciirin en kısımlarındaki bağlantı yerlerinide kurutarak zincirin ömrünü azaltır...

WD-40 çağrının dediği gibi yağlama amaçlı kullanılırsa zararlı olabilir, ben WD-40 temizleme amacıyla kullanıyorum , kirli zincire yada parçalara sıkıp 10 dakika bekleyince kiri pası çok iyi söküyor ardındanda zinciri kuruluyorum , biraz beklettikden sonrada zincir yağıyla yağlıyorum, benim rutinimde ayda bir yapmak yeterli oluyor.

Wd40, kullanıldığı yerdeki diğer yağı iterek yarine geçer.

Kısa sürede buharlaşır. Yağlama için uygun değildir.

• Beğen
Tepkiler: güray
peki bu bisikletcilerde pis bi yag war bole bulastımı gitmio bende surdurmek istemiom onn icin bisiklet icin nasi bi yag onerirsiniz fiyatı nasıldır Cvp veren herkese tesekkurler

Geri