Scudo Sports

Waw

Frédéric Lapointe

Forum Demirbaşı
Tepki
1.349
4-5 yil dusundukten sonra karar verdim ve esim'den izin aldim,yeni bir bisiklet alacagim.
Ama hangi bisiklet ve kaca, esim bilmiyor;ogrense kalp krizinden olur. Dun fietser.be ye telefon ettim; 2nci el bir yillik az kilometre bir velomobil satilikti;ne yazik ki norveçli bir musteri onu reserve etti.geç kaldim. Mujde;az once fietser.be'nin patronu beni telefon etti; istedigim WAW 120 alabiliyorum;yarin sabaha kadar karar vermem lazim.

Bu bisiklet aldiktan sonra yeni bir dunya'ya girecegim: konfor ve hizzzzzzzzzzzzzzz dunyasinda
Benim ki beyaz olacak (tekrarboyanacak)

Guzel degil mi? Benim ki beyaz olacak

Scudo
Abi bunun içi nasıl ? Sürüşü vs.. detaylı bilgi ve foto var mı? Beyaz çok daha güzel olur ;)

İçerisinin ısı yalıtımı ya da sirkülasyonu ?..hmmm..sanırım yan camlardan.

Evet insan ister istemez merak ediyor.Fiyatı ne kadar acaba?

@ibrahim uzun

tas attiyorlarsa oldururum onlari; bakalim niyetim 2013 yazin onunla turkiyeye gelmek

@M.Burak KARADAĞ

fiyati çoook yuksek; yenisi 6500€'dan basliyor:D

Baska bir video, arkadasimdan
Bravo adama;19 yasinda ;araba almak yerinde 6650€ harcayip WAW aldi; her gun onunla ise gidiyor:gidis-donus 100 km ; 50 km 1saat 05 dakikada; çok guclu

Bununla rampa çıkması daha zor değil mi?Bir de kaç kilogram olduğunu öğrenebilir miyim?

agirlik 28 kg civarinda.
tek sorun uzun veya sert rampalar; kaybettigi zamani duz yolda veya inislerde rahatlika kazaniyor.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
Süper keyifli birşey bu. Çok beğendim, harika. Ama bunu şehir içi trafikte kullanmak cidden zor, hele burda İstanbul' da. :(

Cidden hasta oldum bu şeye:) Çok ciddi ve uzun rampalar olmadığı sürece normal bisikletlerden bayağı bi hızlı gidiyor.

(link)

8000€ harcayabilseydim bir Milan SL carbon alirdim.
Bir arkadas onu siparis etti; teslimat haziran 2013'te;
(link)

hiz olarak: evo k (14000€)> milan SL>milan MK2 = WAW>quest>strada>mango

Bu nasıl bişeydir? :) Bana evde bisikletimi kırdırtacaksın şimdi :) 8000€ bu videoda izlediğim şey için hiç de pahalı değil bence. Süper bişey bu gerçekten.

Merhaba,
Şimdiden güle güle kullanın ama dikkat edin Türkiye ye geldiğinizde bunu devlet kara yolunda kullanamazsınız.Ancak özel alanlarda,kamu ya kapalı yerlerde kullanabilirsiniz.
İyi akşamlar.

Geri