Scudo Sports

Walmart

Kayhann

Üye
Tepki
0
İsim
Kayhan KILIÇ
Bisiklet
Bianchi
Merhaba,

Arkadaşlar ben bisiklet alacağım fakat iki model arasında kaldım. 1.linkte ki bisiklet full süspansiyon, 2.deki ise sadece ortasında sanırım süspansiyon bulunmuyor. Yani o ortadaki parçanın bir espirisi varmı? İkisi arasında çok fark varmı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

1- (link)

2- (link)

Scudo
İkisinede bulaşmayın derim :) verdiğiniz sitelerde dillerden birşey anlasam bakar bir ürün önerebilirim aslında...
2 bisikletin fiyatı 449 dolar mı?

• Beğen
Tepkiler: Onat GÜRSOY
bende burak beyle aynı şeyi söyleyecektim :D bencede ikisinede bulaşmayın ikiside demir çelik yığınları eğer bütçeniz kısıtlıysa ve tahminimce yolda kullanacksanız (link) derim hidrolikli en ucuz hybrid

İkisini de tavsiye etmem, sebebi ortadaki amortisörün/boşluğun pedal çevirme gücünüzü emecek olması.
Yani, pedal çevirirken kabanızı da taşımak zorunda kalacaksınız o resimdeki bisikletlerle.

• Beğen
Tepkiler: Kayhann
brezilyadan yaziyor arkadas ne salcanosu oneriyorsunuz? pahali dostum o demirler icin o paralar.

• Beğen
kayhan sakın ıkısınıde alma ... baska modeller varsa begendıgn onlarıda goster ona gore yrum yaplır ama bunlar bes para etmez...

• Beğen
Arkadaşlar ben brezilya'da yaşıyorum. Türkiye'de değilim. Size verdiğim o iki site üzerinden bana en fazla 600 liralık yani R$600.000 olanından önerebilir misiniz. Siteleri googlecrom'dan türkçeleştirin ama dikkat edeceğiniz bir şeyde diyeyim. Türkçe'ye çevirince fiyatın yanında çevirmeden önce R yazar çevirdikten sonra $ yazar o dolar değil aldanmayın tamam.

MTB için olmazsa olmaz şunlar-mış...

-alüminyum kadro
-kilitlenebilir ön amortisör
-kadro boyu seçimi olan
-arka amortisörSÜZ ( o fiyat aralığı için )

• Beğen
Burada hem düz yolda hemde toprak yolda sürüş yapmak istiyorum. Sanırım mutlaka ön amortisöre ihtiyacım olacak. 2.linkteki bisikletin sadece ön amortisörü vardı onu neden tavsiye etmediniz anlayamadım?

http://www.magazineluiza.com.br/bicicleta-houston-frontier-win-suspensao-dianteira-aro-26-21-marchas-cambio-shimano-freio-v-brake/p/2046495/00/es/elbc/

(link)

dediğin fiyata bunlar var düzgün olan :S

• Beğen
Buyrun size bakabileceğiniz siteler veriyorum

1- (link)
2- (link)
3- (link)
4- (link)
5- (link)

Teşekkür ederim. O öndeki süspansiyonun benim önerdiğim bisikletlerde ki bulunan süspansiyondan farkı nedir peki? Daha mı iyi? Toprak yol içinde uygunmudur.

(link)

Arkadaşlar son olarak bu bisikleti almaya karar verdim. Ne düşünüyorsunuz?

Fiyatı: 700 TL

Kadro boyu 16 boyum 1.82 bir sorun olurmu acaba?

valla bu bisikletlerdeki sistemleri bilmiyorum bildiklerim de 1700den başlıyor ama gorunus acısından ıyı en son verdıgın lınk deneme ımkanın varsa dene bence eger kullanımıda hosuna gıderse neden olmasın...

Beyler waltmar daki yarış bisikletlerinden hangisini önerirsiniz?

Geri