Scudo Sports

VW Beetle Bike

Scudo
Sele çok anormal bir yerde duruyor onun dışında çok güzel :harika:

• Beğen
Tepkiler: anzolot
@anzolot Zaten normal ölçülerde kolları olan bir insan böyle bir şeye binemez ki!

@mehmetsunu
Uvertür eserlere ilgi duymuyorum. Yine de tesekkurler

Seleyi sacdan kıvırıp yapmışlar galiba, bir kaç yüz metre kullanan adama bir daha adam denilmez heralde, binenin çocuk sahibi olma ihtimali olmaz sanki

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@anzolot Hocam dikkat ettiyseniz seleyi sanki ''spoiler''a benzetmişler.Galiba bundan dolayı saçtan yapmışlar.

• Beğen
@anzolot sele daha çok totoyu avuçlarmış gibi duruyor, birinin avucuna oturuyormuş gibi, subliminal bir mesaj bence o sele!

@hamlet2006 yandan çekilmiş fotoğrafı diyorsanız selenin arkası iki tuğlanın birleştiği yere denk gelmiş ondan biraz spoiler gibi görünmüş. Bende Harleyin solo selesine benzetmiştim, o da inanılmaz derecede rahatsız. Çukura denk geldiği zaman insanın beyni totosundan çıkacakmış gibi fena can yakıyor.
BE666FF6-1E9F-4A1D-8C35-F2535B1FD6CF.jpeg 21999F72-49CD-4767-B116-66DA9F98A571.jpeg

@Anonim bu iyiydi

Benim gorunce hosuma gitti. Yokuslu alanlarda pek rahat olmaz gibi ama deniz kenari gezinti icin cok guzel. Bir de hemen hemen her yorumda guldum :kptmya:

Bu bisikleti sürebilmek için fırıncı küreği gibi kol lazım insana :D

• Beğen
Geri