Abi ben yapabiliyorum çok güzel al dante makarna, ona güzel bi de sos mos yaptık mıydı tamam ya, komostayeee diye çok güzel İtalyan aksanı da yapabiliyorum, mekana hakiki İtalyan kimse gelmediği müddetçe işi yürütürüz sıkıntı olmaz. Git bak mesela Japonya, Kore gibi uzakdoğu restoranlarına, genelde Özbek veya Moğol arkadaşlar çalışıyor, bi hakiki Koreli falan gelene kadar sıkıntı olmuyor
Bu arada şimdi Israel Premier-Tech takımının bu konularla ilgili bakışı, veya takımdan bi açıklama falan var mı diye bi baktım da şöyle, örneğin takım yöneticisi Sylvan Adams 'Bizden çekilmemiz istendiğinde teröristlere teslim olmayacağımızı, burada kalmaya hakkımız olduğunu ve yanlışı onların yaptığını söyledim' demiş.
Sylvan Adams bir İsrail-Kanada karışımı vatandaşlığı olan birisiymiş, 2018'de Giro'nun İsrail'e gelmesini de kendisi sağlamış. Ayrıca oldukça da varlıklı (3 milyar dolar gibi bi varlık) bi iş insanıymış. Üniversitelere, hastanalere falan baya bi yatırımı ve bağışları var, kendi kurduğu hastaneler falan da varmış hatta, Eurovision'a da yaptığı destekler varmış. Son olarak da Hamas'ın İsrail'e saldırısı üstüne 100 milyon dolar gibi bi para bağışlamış yıkılan dökülen şehirlere destek olması amacıyla.
Konudan bağımsız olarak dikkatimi çeken bi nokta var, bağışı bu arkadaş yapmış o da önemli değil önemli olan Quebec'te bundan 8-10 yıl evvel var olan bi veledrom elden geçirilmiş bi bakım görmüş falan, 2 milyon euro bağışlamış bu arkadaş. Sadece 1 veledrom için, üstelik de sıfırdan yapmak için değil elden geçirip elini yüzünü toparlamak için 2 milyon euro..