Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Etap vidyo kayıtları var mı?Özelden link verebilecek varsa,lütfen.

Scudo
@Barış TURAN Yarış daha başlamadı abi :komik::komik:

İspanya Turu her zaman zor olmuştur zaten ama bu zorluğa bağlı olarak da çok sürpriz(!) şampiyonlar da çıkartmıştır :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@taner07 Ben başladı birkaç etap geçildi diye düşünüyordum.İyi bakalım,başlayınca seyrederiz :)

@taner07 furumun instagramında görmüştüm bugun bu fotograflrı,çok değişik ve eğlenceli olacak gibi tt :)

Bütün kadrolar ve sırt numaraları açıklandı; Froome 1, Pozzo 11, Aru 21, Nibali 24, Sanchez 31, Tejay 38, Valverde 121, Quintana 125, Degenkolb 171, Rodriguez 181, Majka 201, Sagan 209, Cancellara 211 :harika: (link)

Nibali üstündeki baskıyı azaltmak için daha genç ve diri olan Aru'ya vermişler liderlik numarasını, ayrıca Valverde ve Sanchez de yarışın İspanya'da olmasından dolayı liderlik numarasını almışlar :harika:

Yarış yarın başlıyor ve önceki yarışlarda benim de yaptığım gibi bir çok arkadaş link vs. talebinde bulunacak yada internette arayacaktır. Bazılarımız eurosport player kullanıyor olabilir, bazılarımız da diyeceğimi biliyor olabilir. Benim önerim malum ülkemizde paralı yayın yapan firmalardan birinin internette Blu adında bir platform oluşturmuş olması ve orada canlı olarak EurosporHd, Eurosport2Hd yayınlarını vermesi. Ve bu Blu platformu kullanmak aylık 9 lira ile sınırlı ve taahhüt yok, istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Platformda ayrıca izlemediğiniz bir sürü Film,Dizi,Belgesel vs.üzerine 100 lerce programa anlık olarak ulaşabilmeniz, nacizane tavsiyemdir. Herkese şimdiden iyi seyirler.

yarın ki tt etabı bireysel olarak zaman tutulmıcakmış..
geçilen etabın bozuk kısımları sebep gösterilmiş. anladığım kadarı ile bazı yerler plaj kumu ile kaplı idi sebep bu

Movistar, Astana ve Sky büyük ihtimal tın tın giderek sadece etabı tamamlayacaklar. Ama etap galibiyeti için risk alacak çok fazla takım var inşallah kimseye birşey olmadan tamamlarız ilk günü :harika:

@taner07 ben şeyi anlamadım takım tt etabında bireysel zaman 5 bisikletçi sonrası tutuluyor.. bence tın tın gidemezler takım zamanı tutulcak ve bu da yine genel klasmanı etkilicek.
ee şimdi niye böyle karar aldılar ?

Ülke tanıtımında dozu kaçırıp abuk tur rotaları belirlemede aşmış bir başlangıç olacak. Resmen Çeşme Ilıca plajı gibi bir yoldan tur geçirmek nedir Allah aşkına. Marbella'dan geçmiştim birkaç yıl önce Bizim Çeşme'den de Bodrum'dan da daha turistik ve kalabalık bir yer. Bu tanıtıma hiç mi hiç ihtiyacı yok. Resmen çok saçma sapan bir prolog etabı. Haritaya baktıysanız arkada Istan diye bir baraj gölü rezervi var, güzel bir inişle yine Marbella'ya getirselermiş keşke açılışı...

@Serkan.ÇABAŞ Anlayamadım, SKY'ın takım klasmanını kazanmak önceliği değil ki? 2.etaba herkes 0' saniye ile başlayacak sadece, takım klasmanına etki yapacak, neyi kastettiğini algılayamadım :D

Vuelta ve Giro organizatörleri bazen çok saçmalıyorlar ya :komik::komik:

@taner07

ben şey algıladım ilk 5 içinde gelenler yine yazılacak ama 5ten sonra olaki saplanan kaza yapan biri olursa hani oda takımla beraber yazılcak zamanı.
ama ikinci etap herkes sıfırla başlıcaksa o zaman tamam benim dediğim olmuyor

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bu etabın dereceleri genel klasmana yazılmayacak sadece bu etabın sonucunu etkileyecek. Pazar günü herkes 0:00 ile başlayacak. Çünkü bu kadar kötü bir etabı daha iyi zaman için geçerlerse çok kaza olacağını öngörüyorlar. Şimdi daha çok kendilerini koruma amaçlı geçecekler

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Egor silin ve trofimov kadro dışı kalmışlar. Yerlerine machado ve smokilis gelecek.

Gerekçe rio olimpiyatları test yarışı sonrası içkili yakalanmaları. Komik. Katusha'da işler karışık. Takım olarak başarı beklemeyin sakın. Daha ne bombalar patlayacak kimbilir

• Beğen
Tepkiler: taner07
7,5 km'lik bir zamana karşıda 15-20 saniyeden çok fark olmaması lazım. Birinci Orica nasıl geliyor tam bilmiyorum ama Sky,BMC yada Orica 3'lüsünden biri olacaktır gene.

TdF kadar sert degil sanki tirmanislar.
GKlere nasil etkisi olur acaba?

Geri