Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

@Tolga Çelebi Landa'nın Giro dışındaki bu sezonki genel klasman sonuçları; Katalunya 47, Pais Vasco 22, San Sebastian 65 ve en son 1 hafta önce Burgos'da 25. bitirdi. Landa fazla şişirildi bence fazla bel bağlayıp sonradan üzülmektense benim gibi ''Bu birşey yapamaz'' modunda izleyip iyi yarışırsa o zaman sevinin :komik::komik:

Bu arada Etixx ve Orica'nın kadroları sprint etabı olması muhtemel etapların gidişatını önemli derece etkileyecek; eğer görece zayıf kadrolarla gelirlerse sprint etabı hiç kalmayabilir zira şuanki sözde sprint kadroları kaçışları pek kontrol edebilecek isimlerden oluşmuyor :komik:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
IAM ve FDJ'den sonra bir rezalet kadro da Lotto Jumbo'dan geldi; Asbroeck, Lindeman, Keizer, Teunissen, Roosen, Winden, Wynants, Tjallingi ve Bennett.

@Cem Unden Abi bu takımlar sezon boyunca rezalet yarıştı zaten; Lotto'nun geçen gün Enoco'da aldığı zamana karşı etabı dışında galibiyeti yok, IAM'i de Pelucchi kurtarmıştı yine ona güveniyorlar Vuelta'da. FDJ'yi de Pinot kurtardı zaten :komik: Garmin rezalet durumda, tek galibiyetleri Formolo'nun Giro'da kaçarak aldığı :ckskc:

Orica; Gerrans, İmpey, Hayman, Docker, Howson, Ewan, Keukeliere, Mayer ve Chaves :harika: 94'lü Caleb Ewan için önemli bir tecrübe olacak 1 etap alabilirse ne mutlu ona, Ewan da ufak tepeleri alabilen bir sprinter diye biliyorum, ona uyan etaplar var ama Gerrans eğer formdaysa ona çalışırlar herhalde :komik:

Trek; Cancellara, Schleck, Zoidl, Stuvyen, Zubeldia, İrizar, Popovych, Danny ve Boy Van Poppel kardeşler :harika: Danny, Wallonie turunda iyi gözüküyordu, o da tepeleri alabilen bir sprinter, böyle genç adamlar kazansın istiyorum, umarım bir etap da ikizlerden biri alır :komik:

Tinkoff da açıkladı; Sagan, Majka, Bennati, Paulinho, Poljanski, Hansen, Bodnar, Brutt ve McCarthy :harika: İnanılmaz ya, nasıl Kiserlovski kadroya alınmıyor kafam almıyor :mad::mad: Garanti, Tinkoff veya direktörlerle kavga falan etti yoksa mantıklı bir açıklaması yok...

http://www.tinkoffsaxo.com/wp-content/uploads/Vuelta-a-Espana-2015-Tinkoff-Saxo-Lineup_web-760x455.jpg

@Özgür Atılgan @Okan A Majka lider evet zira Sagan'ın neden geldiği belli değil, yarışmaya mı geliyor, dünya şampiyonluğuna mı hazırlanıyor belli değil :harika: Ayrıca yarışı bitirecek mi acaba, yoksa kendini zorlamayıp çekilecek mi? Çok fazla soru işareti var :komik::komik:

• Beğen
Etixx; Terpstra, Verona, Serry, Meersman, Cruz, Keisse, Maes, Boet ve Brambilla:harika: Tersptra'yı es geçersek öyle çok büyük isimler getirmemişler ama şu kadroya o kadar uygun bir yarış koşulacak ki en az 1 galibiyet bekliyorum :komik::komik:

Lampre; Niemiec, Plaza, Richeze, Conti, Durasek, Koshevoy, Grmay, Catlaneo ve Oliviera :harika: Niemiec normalde genel klasmana giderdi ama ona çok uygun bir yarış koşulmayacak, büyük ihtimal bütün takım kaçışlara gidip etap kazanmaya odaklanacak...

Vuelta'da Condator neden yok, seneki TDF için ise çok erken değil mi? Ya da çok yorgun olduğu için mi? Zira Froome Vuelta'ya geliyor. Ayrıca Condator emekli olmayacağını da açıkladı duble yapamadığı için.

@Bertan T. Giro+TDF yaptığı için çok yorgun bu yüzden gelmiyor. Froome sadece TDF'ye katıldı. Duble yapamadığı için emekli olacağım demedi, zaten geçen sene 2016 sonunda emekli olacağım demişti, gelecek sezon yarışıp emekli olacak sezon sonunda.

• Beğen
Forumda bir mesaj vardı @taner07 kim yazdığını hatırlayamıyorum da emekliliğini 2 sene uzattığına dair bilgi paylaşılmıştı. Dediğiniz gibi belki 2016 sonudur, o kısmı hatırlayamadım.
Evet ben de yorgunluk olabilir diye düşünmüştüm, teşekkürler.

Majka'nın ben lider kapasitesi olduğunu sanmıyorum zaten zamana karşı da göreceğiz biz Tink Off'lular Sagan dışında ve belkide Majka'nın 1-2 etap alması hariç genelklasman ilk 5'i hatta 10'u göremeyeceğiz yarış yine Sky,Movistar arasında geçecek.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri