Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Astana da açıkladı, ohohohoh. Nibali, Aru, Landa, Sanchez, Rosa, Cataldo, Trilongo, Vanotti, Zeits.

Giant bence mantıklı kadro getirmiş, bence de Kittel dağlarda süreye kesin takılırdı. Mezgec düz sprintlerde daha kuvvetli, hafif tırmanışlı etaplarda Degenkolb'a giderler. Barguil, her zaman Vuelta'da iyi yarışırdı, ben bekliyordum açıkcası...

Scudo
@taner07 Barguil'in daha pişmesi lazım. Tour'da 19.etabında dökülmüştü hatırlarsanız. 15 dk falan kaybetti. GC de +31 dk yedi.

Vuelta'da Valverde'nin çok hırs yapacağını tahmin ediyorum. Movistar , Astana arasında bir tur olur.

@taner07 diego rosa'da beğendiğim bir bisikletçi.

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/iAUa06SGZYpFXBIDUJKMGlQ90Q3qpObCWEMgoJPK4ftnFv1ERpZejO6OuA_Its9-tbd2a5DwPBJTwUPF0CG3RH7tu0FAgh4Bi_8290eWzLjNrTTA1E3ePaY=w416-h354-nc

@Cem Unden Düştükten sonra yine iyi yarıştı bence, elbette pişmesi lazım o yüzden Fransız takımına göndermek onu mezara gönderir :D Valverde en kötü 2.olacak iddalıyım :harika: SKY'ı ve Froome'u da unutmamak lazım :komik:

Diego Rosa adamdır, hem klasik koşabiliyor hem de tırmanış yapabiliyor, böyle giderse büyük bisikletçi olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Quintana takım emri her ne olursa olsun Valverde'ye eliyle liderliği vereceğini düşünmüyorum. Tıpkı Valverde'nin TdF politikası gibi liderliğin sotesinde bir tur geçireceğini düşünüyorum.

Froome eğer pik formunu TdF nin 2. haftasında yaşadıysa burada zorlanacaktır. Keşke Astana Movistar rekabetine Froome da katılabilse, yarış renklenir. Turun ilk haftasında kendim tur yapıyor olacağım. Umarım TdF yerine Giro gibi rekabetin sürdüğü bir tur olur...

@Okan A Aynen ben de öyle düşünüyorum, Valverde 1.lider olacak ama Quintana hemen arkasında bekleyecek. Ama Quintana, Valverde sorun yaşamadan ona atak yapamaz, Valverde'nin İspanya'daki ve Movistar'daki ağırlığı çok başka :harika:

Vuelta'da yine klasik olarak çok fazla 2-5 km aralığında değişik çok sert tırmanışlarla biten etaplar olacak eğer Valverde buralarda 10-20'şer saniye toparlaya toparlaya giderse zamana karşı da sorun yaşamadığı sürece tur avucunun içinde olacak :hhhhhh:

• Beğen
@Cem Unden Yalnız Valverde Giro'ya katılmadı abi :) Valverde gerçekten çok acayip bir adam, bence vücudu falan incelenmeli :komik: Aynen Vuelta sürprizler konusunda en sıkıntılı büyük tur. Cobo ve Horner'ın üstüne 2010 Mosquera'yı da ben ekleyeyim :harika:

@Cem Unden Estağfirullah oluyor öyle arada herkes yapıyor :harika:

AG2R'ın kaptanı Pozzovivo olacak ama yanında kimler gelecek onu merak ediyorum. Route de Sud'de Contador ve Quintana'nın ardından 3.olarak herkesin dikkatini çeken 93'lü Latour gelecek mi acaba :komik: Gelmesi lazım çünkü gayet formda gözüküyor; Avusturya Turu'nda 7, Burgos'da da 5.oldu :harika:

@taner07 pozzovivo yu csf navigare yıılarından biliyoruz . Gc de top yapamaz. Latour u hiç seyretmedim. Youtube dan bir bakayım. Bugün Norveç te de bir yarış varmış. Oh serin serin. Kuzey kutup dairesine yakın tam yarış yapılacak yer.

Lotto Soudal: Broeck, Monfort, De Genth, Vanendert, Clerq, Boeckmans, Buyst, Sande ve Hansen :harika:

@taner07 bu sefer sprinter olmadığı için gallopin i de kesmişler. Gc ye oynayacak bir kadro bu arada jelle vanendert ve broeck zevk verir inş. Uzun yıllardır yatıyorlardı.

@Cem Unden Aslında etaplar Gallopin'e çok uygun ama TDF sonrası toparlanamadı herhalde zira kendi limitlerini baya zorlamıştı :harika: Vanendert'ten herkes umudu kesti bence :komik: Broeck artık kesin Lotto'dan ayrılacak ve Vuelta'da göstereceği performans yeni takımını belirleyecek ve tabi ki 2-3 yıllık alacağı maaşa da büyük orande etki edecektir :)

• Beğen
Bence quitana alacak bu turu (gerçi uzun bir tt var orada iyi iş çıkarmak zorunda, froome tt lerde çok güçlü):krktm::krktm:

Heyecanla bekliyoruz......:harika:

Bu tura Movistar ambargo koyabilir. Ben özellikle Amador'u takip edicem, Giro'dan sonra bu adama büyük sempati duymaya başladım. Valverde ve Quintana'nın yanında neler yapacak bakalım.
Ve bu sene Joaquim Rodriguez'den en az bir etap birinciliği bekliyorum. Hem çok formda hem İspanya'da.
Bekleyelim ve görelim bakalım.

@Furkannn Rodriguez'e uyan çok etap var, mutlaka kafasına koymuştur bir iki tanesini :harika:

• Beğen
Tepkiler: Furkannn
@Cem Unden

Katılıyorum. Vuillermoz,Bardet,Pinot,Barguil genel klasmancı Fransızlar. İş yaparlar bayağı da çok iyi sprinter çıkaramıyorlar. 60 kiloluk Coquard ve etap aldığını görmediğim Demare ile nereye kadar :)

Movistar bu sefer başaracak bence Giro 4.sü Amador,TDF 2 ve 3.leri Quintana,Valverde ve Polonya Turu şampiyonu G.Izagurre bu 4'lü gelirse çok umutlarım var.

@Cem Unden Alaphilippe bu yıl; Fleche Wallone'u 2, Liege-Bastogne-Liege'i 2, Kaliforniya Turu'nu 2, San Sebastian'ı 8 ve takım arkadaşı Kwitkowski'ye kazandırdığı Amstel Gold'u 7. sırada bitirdi. Ama Katalunya, Romandie ve Dauphine gibi haftalık turlarda 4-5 etap sonra yarış dışı kalması daha büyük tur için erken olduğunu gösteriyor bence :( Biraz kendini haftalık turlarda kanıtlasın daha yaşı erken :harika: Ama ben de gelse hayır demem zira ona uygun birçok etap var :komik:

@Tolga Çelebi Froome'u yormaları lazım öyle TDF'deki koftiden ataklarla olmaz, ciddi sert ataklar lazım, o saydığın 4 ismin yanında İnxausti ve Anacona'yı da ekle of of of :komik::komik:

Geri