Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Scudo
@Hasan Tunalı

Froome'un işi bu sefer kolay değil. Hem de bu sefer Zellande gibi rüzgarlı etaplarda yok. Froome ve Quintana kapışması harika olacak bu sefer ikiside sıcak havada harikalar ve tur İspanya'da.

Artık Froome karşı psikolojik üstünlüğu ele almış ve 2 etapta 2 dakika fark kapatan bir Quintana var. Froome bilerek de takip etmemiş olabilir orasi bilinmez ama Quintana'nın önümüzde ki 2-3 yıl sonrasının en iyi sporcusu olacağına inanıyorum.

Mikel Landa'da İspanya'da zirveye oynar bu sefer lider falan dinlemez. Giro'da İtalya'da Aru'yu bekleyen Landa İspanya'da affetmez.

@Tolga Çelebi Nibali'ye karşı yüreği yetmez Landa'nın :harika: Nibali problem yaşamadığı sürece Nibali'nin yanından ayrılamaz :komik: Ayrıca Landa Vuelta'da ilk 5 yapması benim için büyük sürpriz, ilk 10 yapması ise sürpriz olur :koptum: Froome, Quintana, Valverde, Nibali, Van Garderen varken ilk 5'e girerse eğer zaten SKY'a transfer oldu, direk 2016 Giro'ya lider gider :komik::komik:

IAM de Vuelta kadrosunu açıkladı; Pelucchi liderliğinde gidiyorlar. Ama algılayamadığım şey form düzeyi iyi olan Reichenbach gibi tırmanışçıyı ne diye kadroya almadılar?

upload_2015-8-12_12-30-53.png

Collada de la Gallina'nın eğimi kaç? 1 kilometrede 100 metre irtifa kazanacaklar ve yokuş 10 km. Düşüncesi bile bacaklarımı ağrıtıyor

Yüzde 10 civarı imiş

Froome ve quintana kapışması kaldığı yerden devam edecek sanırım.Landa ve T.J renk katarlar.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@taner07 reichenbach gerçekten iyi bir bisikletçi olmaması şaşırtıcı. Belki sezonbaşı takviminde bu tur yazılmamıştır. 55 gün yarış koşmuş bu sene

(link)

Yalnız Froomey bunu da alırsa Contadora çok fena ayar vermiş olur. Sen duble yapamadın ama ben yaptım diye ;)

Giant-Alpecin for the Vuelta a España: Lawson Craddock, John Degenkolb, Tom Dumoulin, Johannes Fröhlinger, Thierry Hupond, Koen de Kort, Luka Mezgec, Tom Stamsnijder, Zico Waeytens. Reserves: Bert De Backer and Cheng Ji.

Kittel yine yok. Kayıp sezon oldu bu sene

@Cem Unden

Beğenmedim pek kadroyu ben Gesche ve Barguil'i görmek isterdim.Dumoulin'den bir şey beklememek lazım o kazadan sonra.

Takımda Mezgec,Degenkolb ikilisi anlaşabilecekler mi acaba ?

Bence Degenkolb sprintlerde lider olacaktır. Sagan'dan sonra TDF'de en çok etap kovalayan ve hak eden biriydi çünkü. 1 etap alabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Tolga Çelebi evet Barguil ileriki yıllarda bize çok zevk verecek bir bisikletçi olacak ama bence bir fransız yada amerikan takımına gitmeli. Burda fazla ilerleyemez.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
kittel dağlarda patlayıp, süre sınırına takılır diye korkuyorlar sanırım. haklı da olabilirler.
katılmış olduğu polonya turuna kadar hep yarım bırakıp ayrılmak durumunda kaldı.

İkinci etapla birlikte yokuşlar başlıyormuş. Aslında benim en sevdiğim tur vuelta. Ayrı bir havası var

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri