Scudo Sports

Vuelta a Espana 2014 - İspanya Bisiklet turu 2014

Bugünkü sprint finish'te AG2R çok iyi bir stratejiyle Nacer Bouhanni'ye kazandırdı etabı. Bouhanni de çok güçlü bitirdi, turun diğer sprint finishleri için de en büyük adaylardan olduğunu gösterdi. Tdf'ye götürülmediğinde yaygara çıkaranlar kıs kıs gülmüşlerdir bugünkü etaptan sonra :)
GC için söylenebilecek bir şey henüz yok, belki Froome'un açılış etabında yediği 27 saniyelik farkın bugün de devam etmesi tek göze batan şey...

Scudo
Bu kötü olmus
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/24/94b462c76125a31075040ff62fbfac61.jpg

@Sargın Tekşal

dağlık etaplara kadar o fark devam eder. chrisin kaçış grubuna dahil olup, etap kazanıp, saniye farkını indirmesi olası değil. :)

@Ali Demir

Quintana ve Movistar gayet iyi hazırlanmış gibi gözüküyor, bu farkı dağlık etaplarda daha da arttırabilirler :) Bence Quintana'ya en büyük avantajı bireysel zamana karşılarda olabilir.

Bouhanni Giro'da kaldigi yerden devam ediyor. Cok keyifli bir sprint finisi oldu son anda fena kopartti tebrik ediyorum kendisini. Fdj.Fr formasi aldiracak bana bu gidisle :)

@Janbey Furkan

Yalnız Bouhanni takımdan ayrıldı seneye Cofidis ile yarışacak. Forma için 2015'i bekleyin bence :p

@Oğuzhan YAVUZ
bizim askimiz renklere diyomușum :D
saka bir yana gerek pinot'un tdf'deki basarisi gerek bouhanni'nin patlayici gucu bir de bisikletimin lapierre olmasi takima daha fazla sempati beslememi sagladi o yuzden seni sectim Fdj :D

Günün favorilerinden Michael Matthews harika bir son 500 ile Dan Martin'i geçerek 3. Etabı kazandı. Kırmızı mayo yarın Avustralya'nın...

Scott mu kazandı?

Ya bu yayın saati çok ters geldi bana, oğlanın tam uyku zamanı ve uyumadan önce nickolodeon izleme zamanı. Bitmeden açarım demiştim unuttum gene. Bütün power ranger leri izledik tekrardan. İzlemeyen olduysa söyliyeyim, gene power rencırlar kazandı.

dünkü sprint finişine baktımda Nacer Bouhanni'yi finişe getiren adamda sağlam çekmiş yani :)

Alonso'nun takım kurma çabaları devam ediyor ve lisans çıkarma konusunda olumlu gelişmeler olduğu yazılıp çizilmiş.

Takımın henüz lisansı olmadığı içinde takıma katmak istediği bisikletçilerle resmi görüşmelere 1 Ekim'den sonra başlayabileceklermiş.

Contador'dan IceBucketChallenge :)

Bu da alakasız olacak ama en güldüğüm meydan okuma :)

@Özgür R

Beni alsın beni alsın :rolleyes:

@Özgür R

Adam igne deligi kadar kuru yer birakmadi. Agzini da calkalasa gusul abdesti alcakmis :)

Contador'un yarali dizi.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/26/d0ca46370d93179a6fbaa97c54ee2510.jpg

Eurosport fransa turunun akşam özeti veriyordu vuelta yı veriyor mu bilen var mı ?

Sabah 8-9 akşam da 15-16 arası veriyor olması lazım özeti.

Adamlar "Ice Bucket Challenge"a da peloton halinde katılmışlar :)

Geri