Scudo Sports

Vuelta a Espana 2014 - İspanya Bisiklet turu 2014

Scudo
@Özgür R

Katusha: Joaquim Rodriguez, Daniel Moreno, Alberto Losada, Giampaolo Caruso, Alexander Kolobnev, Iurii Trofimov, Sergei Chernetckii, Eduard Vorganov, Dmitriy Kozonchuk.

MTN Qhubeka:Sergio Pardilla, Gerald Ciolek, Louis Meintjes, Jay Thomson, Jaco Venter, Jacques Janse van Rensburg, Daniel Teklehaimanot, Merhawi Kudus, Kristian Sbaragli

@Özgür R

Merhawi kudus'e dikkat edin genc olmasina ragmen iyi bir tirmanici. Kisa boylu ve zayif. Quintana gibi. Takiminda onu ceken olmazda birilerinin arkasina takilabilirse genel klasmanda ust siralara yaklasabilir

@Ahmet O

Sen söyleyince baktım Ahmet..En dikkat çekici derecesi bu sene Türkiye Turu'nda Elmalı etabında 2. olan Adam Yates'in 30 saniye arkasında 4.olmuş..Bakalım neler yapacak çok genç bir sporcu..

Instagramda bir paylasimci contadorun sakatliktan hemen vueltaya katilmasini boyle gostermis http://img.tapatalk.com/d/14/08/17/myjytery.jpg bisiklet ile ilgili guzel psylasimlari oluyor. Bulabilirsem burada paylasirim :)

(link)
Sanırım Contador yarışacak gibi kesin değil ama eğer yarışırsa harika bir Veulta izleriz.

Orica green edge takimi su sekilde olacakmis takimin sitesine gore: Adam Yates, Brett Lancaster, Cameron Meyer, Esteban Chaves, Ivan Santaromita, Michael Matthews, Mitch Docker, Sam Bewley and Simon Clarke.

Team Sky: Chris Froome, Dario Cataldo, Philip Deignan, Peter Kennaugh, Vasil Kiryienka, Christian Knees, Mikel Nieve, Luke Rowe, Kanstantsin Siutsou

Astana: Fabio Aru, Tanel Kangert, Mikel Landa, Paolo Tiralongo, Andrey Zeits, Daniil Fominykh, Andrea Guardini, Jacopo Guarnieri, Alexey Lutsenko

Cofidis: Daniel Navarro, Jerome Coppel, Christophe Le Mevel, Yoann Bagot, Romain Hardy,Luis Angel Mate, Guillaume Levarley, Romain Zingle, Gert Joeaar

@Özgür R

Luke rowe'u severim :) bisikletin disinda da eglenceli ve renkli bi adam. Sanirim froome porteyi getiremeyince is rowe ve cataldo'ya kalmis gibi.

Omega-Pharma: Rigoberto Uran, Tom Boonen, Tony Martin, Wout Poels, Pieter Serry, Gianluca Brambilla, Carlos Verona, Nikolas Maes, Martin Velits..

Bu arada Michael Rogers Tinkoff-Saxo ile Thibault Pinot da FDJ.fr ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamış..

@alper ozturk

Ben froome'un rakiplerine gore yarisacagini dusunuyorum. Eger karsisina cok guclu rakip ya da rakipler cikarsa hic zorlamayacaktir. Eger problem yasamazlarsa bana movistar takimi avantajli gibi geliyor. Valverde ve quintana ilk hafta liderden kopmadan cok yakindan takip eder daha sonra quintana devreye girip genel klasmana oynar. Benim favorim bu yarista quintana. Lider olarak bitirmese de podyum garanti diye dusunuyorum. Takim olarak ise opqs iyi bir takimla geliyor. Hem yokuscu hem puncher hem zamana karsici getirmisler. Takim klasmaninda da onlari kesin podymda olarak goruyorum. Sky ve tinkoff ise liderlerinin durumlarina gore yarisir bence

USA Pro Challenge başladı bugün..

İlk etap linki..(link)

Tejay Van Garderen, Thomas Danielson, Jens Voigt, Rafa Majka, Michael Rogers, Frank Shcleck, Ivan Basso, Elia Viviani, Leopold Konig gibi isimler mücadele ediyor.

California turunda olduğu gibi özellikle motordan alınan görüntüler gene çok kötü..:eek:ut:

@Özgür R

Jens Voigt`in son yarışı bu tur, kendisine özel tasarlanmış bisiklEt ve formayla yarışıyor. (link)
42 yaşına kadar bu seviyede yarışmak başlı başına bir başarı, son olarak Fransa turundaki etap zaferi kazandığı etaptaki gayreti de görülmeye değerdi.

Ivan Basso Tinkoff-Saxo ile 2 yıllık sözleşme imzalamış..

https://pbs.twimg.com/media/BvYtF6iIYAAL4cb.jpg:large

Merhaba arkadaşlar,
Benim de Vuelta hakkındaki değerlendirmem aşağıdaki linkte. Yorumlarınızı bekliyorum :) (link)

bu yarışları daha sonra izleyebileceğimiz bir link yok mu? malum gündüz işteyiz çalışıyoruz ve geç çıkıyoruz.

Movistar takimi. Lider quintana saginda ise valverde :)
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/19/e35a6b0d937d050c7303994696bd0e6c.jpg

@ilker özmüş

Youtube da özetleri oluyor genelde ya da yarışın resmi sitesinde videolar oluyor.

@Eser Sevinç
sağol hocam teşekkür ederim. youtubede tamamını bulamamıştım(gün gün) Fransa Bisiklet Turu'nun. siteside ingilizceydi bir türlü anlamadım :D inşallah youtubede bu olur. teşekkürler ilgine.

Geri