Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

Bir husus sormak istiyorum. Ön taraftaki maşanın amörtisörsüz olması uzun yolda asfalt yollardan çıkıldığı da düşünülürse dezavantaj oluşturur mu ?

• Beğen
Tepkiler: spe07
Scudo
@ekrem kisiden kisiye degisir mesela benim icin avantaj :)

@ekrem
Ayni soru isareti bendede vardi on amortisorlu olsun daha iyi diyodum ,fakat t500den sonra anladimki pekde ihtiyac degilmis bence gerek yok agirlik ve guc kaybi

Screenshot_2016-03-24-14-33-45-1.pngarada vsfyi bir hatirlatalim:):)

Screenshot_2016-03-24-14-34-00-1.png

Merhaba, ben de ilk tur malzememi bugün aldım.
Vaude Karakorum heybe...
Bisiklet olarak KTM alacağım Nisan ayı içerisinde ama bu başlığı ve başlığa sürekli mesaj atan siz dostları kendime daha yakın buluyorum. O sebeple burada paylaşayım.
Tabi bir de belki heybe arayan merak eden sorusu olan vardır benim de başlığa katkım olur :)
DSC_1337.JPG DSC_1339.JPG

@wenom

Hem bu çanta tx400'e daha çok yakışır, aletin varoluş sebebi bu, o ne öyle ktm, pehhh ;)

Ahmet ben hedefi tx400 olarak koydum, yaşadığım şehri değiştirirsem alacağım bisiklet o olacak, hem 26 jantı var ki = daha fazla yük taşıma kapasitesi anlamına geliyor hem de 47cm kadro seçeneğim var, fuji desen yok seçenek diğerleri de öyle. Panzer gibi alet valla, şimdi sen bunu alacaksın sonra vsf'cilerin içinde çirkin ördek yavrusu gibi kalıcaksın :)

@wenom yav her renk yakışıyor, tx400'ün default gelen rengi bildiğimiz bok rengi, ama bu kadar mı güzel durur.

@wenom Ben sizin bisikletinizin rengini seviyorum açıkçası, çok şık, sadece seleyi koyu kahverengi Brooks düşünürdüm. Gidonu da kelebek gidona dönüştürüp aynı renk deri sargı kullandığınızda bakmaya kıyılmayacak bir bisiklet çıkardı bence ortaya.

Saka bir yana ktm her cesit bisiklet yapan bir firma vsf ise sadece tur ve trekking odaklanmis tum arge calismalarini o sekilde yapan bir marka tur bisikleti icin bence vsf daha iyi secim samimiyetle bugun yine yeni alicak olsam yine gozum kapali vsf alirim her bindigimde cok keyif aliyorum,keseme uysa ozaman tx400 alirdim ama t500 ilede cok mutluyum alicak arkadaslar dusunmeden vsf diyorum:):)

@ÖmerMuratt500 icin diyorsunuz sanirim evet haklisiniz ilerde mutlaka brooks sele alicam bagaj cantasi bakiniyorum pek bisikletimin rengine uygun bulamadim brooks cantalar var oda biraz pahali suan benim icin bakalim kismet artik

• Beğen
Tepkiler: Lovless
Kesinlikle VSF. Adam mağazadan teslim alıp, Moğalistan'a yola çıkıyor. Daha ne olsun!

• Beğen
Tepkiler: Lovless ve wenom
Geri