Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Evet arkadaslar artik vsflerimizi bu baslik altinda bilgilerinizi tecrubelerinizi modifikasyonlarinizi resimlerinizi kisaca vsf ile ilgili herturluseyleri bu baslik altinda toplayabilir ve almak isteyenlerede yardimci olabiliriz 20160221_170602.jpg

Scudo
Bu konuya ihtiyaç vardı, teşekkürler. Ben de bu sene bir tx400 almak istiyorum. Öncelikle sorayım ön göbek ile aydınlatma, pil şarjı ve de akıcılık konusunda bir tecrübeniz oldu mu? Fiyatları bilmiyorum ama Son marka göbekle değişim düşündünüz mü?

Hemen ekleyeyim, boyunuz kaç ve kaç kadro kullanıyorsunuz acaba?

@ilker ben t500umu dun itibariyle aldim suan acikcasi tecrube etmeye calisiyorum ilk izlenim olarak vsf gercekten cok kaliteli aldigimiz yer turkiyede tek olan bisiklet gezgini ve mukemmel insanlar size ticari yaklasmiyolar ince ayrintiya dikkat edip tum ayarlari size gore bikmadan usanmadan yapiyorlar ayrica kendileride turcu,benim t500 30luks aydinlatmasi aslinda fena deil ama isteyen olursa yukseltebiliyorlar arkadasim yanilmiyosam 60luksle degistirdi farkini verdi,dun tx400 olan arkadasimla bisikletimi aldiktan sonra biraz turladik hatta degisdik arada ve sunu soylemeliyim her iki bisiklette mukemmel bir akicilik hissi var pedala guc kayipsiz iletiliyo bugun 10km daha deneme firsatim oldu t500 icin soyluyorum lastiklerin ince olmasinin avantajiyla gercekten iyi ivmeleniyo t500 biraz daha sehir kullanimina yatkin ince lastikler ve 28 jant olmasindan dolayi ayni zamanda daha hafif kadro tx400 ile ayni ozellikte lastikleri ve bagaji degistirirsem uzun turlarda rahatca kullanilir benim amacim daha sehir ici oldugu icin bunu tercih ettim,boy konusuna gelirsek aslinda 47 olcu almam lazimdi boyum 1.76 fakat t500 istedigimden biraz buyuk olani aldim 52 olcu bana cok az buyuk geldi bisiklet gezgini beni uyardi ama benim tercihim t500 oldu yoksa t300 almaya gitmisdim.vsf cok iyi ve kaliteli alman markasi ve almanyada uretiliyo cok saglam cromoly kadrosu var uzun turlar icin cok uygun araba gibi renk siparisi gecebiliyosunuz farkini vermek kaydiyla

Güle güle kullanin.Bende stevens randenour lite var t500 ile ayni malzemelere sahip ama t500 fiati cok daha uygun.Önümüzdeki hafta sonu bisiklet fuarina gitmeyi düsünüyorum vsf t700 bakacagim schimano xt donanimli,2016 model benimkisinden 100€ daha pahali.Bakalim test sürüsü yapip bir karsilastirayim benimkisi ile degistirmeye karar verirsek bu basligin müdavimi oluruz.

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Fahrrad sizin bisiklete internetten baktim gayet guzel bir bisikletiniz var,bu arada almanyadami ikamet ediyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Fahrrad almanyada fuarmi var bu hafta?

@wenom
Evet komsu sehir Essen de Kamp ve bisiklet fuari olacak.

• Beğen
Değişim yaptığınız 0 parçaların fiyatını düsüyorlar mi acaba hemen. Örneğin sele, gidon, lambalar ve göbek gibi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@wenom
Bisikletci farukmaruktur süper olmus

• Beğen
@ilker aynen koydugunuz parcalarin farkini veriyosunuz cunku ustundeki parcalarda iyi kompenentler en guzel yanida bu vsfler kaliteli bisikletler

• Beğen
Tepkiler: ilker
@wenom Kesinlikle haklisiniz. Daha once tx400 gormustum, kaliteli olduklari her sekilde belli. Otur karşısına seyret.

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay ve wenom
@ilker ilker gercekten cok arastirdim cube touringlere cok takildim sonra bir arkadasim beni bisiklet gezginine goturdu bisikletleri ve o dostlugu gorunce dedimki burdan bisiklet alinir birincisi opulmedigini hissediyosun adamlar isini hakkiyla yapiyo ve bisikletler gercekten cok saglamnve kaliteli donanimlari var,ilk arkadasim tx400 aldi onu cok begendim ama maddi olarak o beni asdi t300e yoneldim kismet t500 ile geri dondum:):)dusunen herkese siddetle tavsiye ederim pisman olmaz kimse ayrica satis sonrasida pisman olmaz servis anlaminda isi cok iyi bilen alex var turcu.

Geri