Scudo Sports

Volta a Catalunya 2016 (Catalunya bisiklet turu 2016)

Etap dramatik bir finale sahne oldu. Kaçış grubu son anda yakalandı ve gün boyu pelotonun önlerinde çalışan Lampre'den Davide Cimolai toplu sprint finalini kazandı.

6. Etap sonucu ve genel klasmanda son durum:

1.PNG

Scudo
Yarınki son etap herşeyi belirleyici olduğundan güzel ataklar olacaktır

Son 50 km'ye girdik 7 defa daha 2 km %6 ortalamaya sahip 3.kategori tırmanıştan geçeceğiz; pek umut yok gözüküyor çok kısa ve sert olmayan bir tırmanış artık çok hızlı bir tempo gerekiyor :harika::harika:

@taner07

Quintana bencede bırakmaz artık,Contador'un tek şansı tempo yaptırmak takımına. Zaman bonusları da var zaten,ufak bir şansı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Aru kacti valla, bana biraz erken gibi geldi ama, hadi bakalim, yarisa heyecan geldi, ben ona bakarim;)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Aru gibi düz yolda bir numarası olmayan bir adamın bile kaçış yapıp yakalanamadığı bir tempo var, Tinkoff'un gücü yetmedi; BMC ve Etixx ise hiç yeltenmiyor bile ayıp...

@taner07 zaten basta froome olmak uzere, burayi antrenman gibi goruyorlar sanirim, kimse de heyecan yok

Froome - Rodriguez düzde atak yaptılar,yazın bunu bir yere :komik:

• Beğen
Tepkiler: taner07
Düzde zaman farkı yaratacağına inanan koca yürekli Contador atak yapmaya çalışıyor :)

Zor artık başkan zor..

Yine 2.oldu adam,çok üzücü gerçekten hemde kendi memleketinde..Yine de olumlu sinyaller bu Contador için.

Yarış bitecek adam hala kadroya oturuyor emeklerine yazık arkadaşım dikkat etsene biraz. :acpsnr:

• Beğen
Tsatevich son zamanlarda çok iyi sprint atıyordu, rahat kazanacakken az daha çizgide pedal çevirmeyi bıraktığı için geçiliyordu :komik::komik:

Bu arada Emre Gürkaynak'a göre SKY takımında sadece Froome var; SKY'dan kim öne gelse Froome diyor :komik::komik:

• Beğen
Tinkof'ta domestikler böyle formsuz olduğu sürece Contador da Sagan da ikincilikten öteye gidemeyecekler sanırım. İkisi de etapların daha ortasında yalnız kalıyorlar. Ne kaçışta ne de yanlarında bir tane domestik kalmıyor. Pelotonun önünde iki tempo yapıyorlar sonra tel tel dökülüyorlar. Quintana ve Froome'un yanlarında en az bir iki tane domestiği oluyor atak yapana kadar.
Bu arada spiker Aru'yu araya araya bulamadı :D Bu kadar kötü yayın olur mu? Barcelona'nın göbeğinde bu kadar iddalı yarışçıların katıldığı, reytingin tavan yaptığı bir yarışta yayın kalitesi böyle olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Farklı bir yorum da benden gelsin. Son zamanlarda bu kadar kötü kamera çekimi, görüntü seçimi olan başka bir yarış görmedim. Yarışı kazananı son anda hatırladı yönetmen. ☺☺ Rezaletti. Yarışları keyifli hale getiren çekim ekibidir. Şimdi creterium international yarısını izliyorum. Aradaki fark siyah ile beyaz gibi.

Bana kalirsa tinkoffta otorite problemi var. Contador'un domestikleri kalbur ustu adamlar bu kadar gucsuz olmamalari lazim ama her turlu parami aliyorum ne diye kendimi yirtayim? Diye dusunuyor olabilirler ve hatta zaten kariyerleri daha ust noktaya gidemeyecegi icin cabalamiyorlar ( majka haric , hem genc hem istekli kendi de biliyor bu cabalarinin sonucsuz kalmayacagini)

• Beğen
Tepkiler: radomi ve taner07
Geri