Scudo Sports

Volkswagen jetta bisiklet

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Gecen ay özel üretim volksvagen bisiklet topladim.cok zevkli ve bir okadar başarılı bir çalışma oldu.

Scudo
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Kazasız belasız kullanın, elinize sağlık.
Yalnız şunu da söylemeliyim ki çok fazla Alman Bayrağına vurgu yapmışsınız.''Schwarz rot gold'' teması oluşmuş. Bu kadar yoğun kullanılması estetik olarak çok hoşuma gitmedi, tabi bu benim düşüncem.
Bisiklet üreticileri bu tarz durumlarda küçük logolar kullanarak daha etkili vurgular yapabiliyor.

Mesela Ridley gibi Flaman kültüründen gelen bisiklet firmaları hemen küçük bir Flaman Aslanı logolu bayrak kullanıverir .Hatta Van Rysel gibi Fransız üretciler bile küçük ve önemli bir detay olarak Flaman Bayrağını koyarak ''bisikletin gelenekselcilerine'' selam verirler.

big_1628533.jpg

Dikkat edersen beyaz da var bu sebeple (link) ta biraz var.bu da unutulmamış?

Özellikle akşamdan kurufasulye veya yeşilmercimek (nam-ı değer karaşimşek) yenmişse karbon salınımı yokuşta dediğin gibi artıyo.????

Kazasız kullanın vosvosunuzu :D Lastik ve mataralar kırmızı olmasa daha şık durabilir, ilerde denersiniz belki siyah olsalar kadro daha ön plana çıkar.

217123 dosyayı görüntüle

Sele montajınızı ihtiyacınıza göre aşağı bakacak şekilde yapmışsınız ama hem kalça için hem kollar ve bilekler için zararlı. Çünkü sele sizi öne doğru itiyor, ittiğinden emin olmak için sürüş sırasında kısa süreliğine ellerinizi bırakmayı deneyin, bırakamazsınız çünkü ileri doğru düşmeye başlayacaksınız :ssrtcbya: Sık sık konusu açılan, uzun sürüşlerde kol ağrısı, dirsek ağrısı, bilek ağrısı, hepsini davetiye çıkaran bir sele montajı olmuş. Bunu ben söylemiyorum, bilenler söylüyor : (link)

sad.png

Meksikali Jetta'dan daha kaliteli olduğuna eminim :)

Sele açısı tam sakat kalmalık

"TOK KAPI SESİ" de vardır şimdi bunda :) :kedicik:

Hayırlı olsun :harika: Kazasız belasız güle-güle kullanın :)

Hemen dediginizi yapiyorum.selenin bakış açısini yatayda yere paralel yapiyorum.dediginizi deniyecem.verdiğiniz tavsiye icin tesekkurler.Matara ve tekerleri bu konsept için sıfır aldim.bu lastikler bitince bundan sonraki lastik secimimde maxxis detenator almayi düşunuyorum.o kırmizi lastikleri ozaman çöpe yollarım.

Hocam toplamışken Passat toplasaydınız... deyip iğrenç bir espiri yapayım ama yazmadan da yapamadım :koptum: şaka bir yana elinize emeğinize sağlık kazasız belasız sürün...

Şimdi jetta arabam var eger passat alirsam ozaman passat yapacam. Ama bundan sonra audi a4 almayi düsunuyorum.arabayi almadan passat yada audi yaparsam."bakbak arabasına binemiyo gidip bisikletini yapmış özenti gariban fakirrr" demesinler diye bindigim arabaninkini yaptim.???

Şimdi jetta arabam var eger passat alirsam ozaman passat yapacam. Ama bundan sonra audi a4 almayi düsunuyorum.arabayi almadan passat yada audi yaparsam."bakbak arabasına binemiyo gidip bisikletini yapmış özenti gariban fakirrr" demesinler diye bindigim arabaninkini yaptim.???
Peugeot 508 öneririm :harika: Hem daha güzel hem daha ucuz :D

Üstüne bi 90.000 daha koyup (link) alın bence.

• Hahaha
Tepkiler: Devenez ce que
Biraz göz kanatıyor, sadece üç renk ile bu kadar karmaşayı yaratabildiği için wosvagen'i kutluyorum..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hocam gercekten volsvagin mi bu yav anlamadım ben meseleyi ? :( Hayirli olsun

Dünyada bir tek bana üretilen vosvos başka yok?.ilk ve tek.insanlarin bakışı cok ilginç oluyor.özellikle arabamın arkasinda taşıma aparatina takıp biryerden biryere götururken.aaa araba vosvos bisiklet vosvos.diyorlar birbirlerine gösteriyorlar.

@Jeoid hortlama olacak ama cidden orijinal VW mi yoksa başka kadro üstüne kendi tasarımını mı yaptınız ? Eğer has Alman ise acaba nasıl tedarik ettiniz ?

Geri