Scudo Sports

Vodafone’da Böyle Bir Hata Alıyorum!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar,

Telefonumu üç defa aradıklarında direkt kapanıyor ve aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor karşı tarafa.

Acaba telefondan mı kaynaklı dedim. iPhone 7 telefonumda da aynı hatayı veriyordu, 11’de de. Ve hatta android cihazlarda da.

Telefondan kaynaklı olmadığına karar verip dün sim kartı yeniledim, sıfırdan bir kart aldım (yine aynı numara) ve yine aynı hatayı aldım. Aradıklarında “aradığınız kişiye ulaşılamıyor” hatası vermeye başladı.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor, cidden anlamıyorum.

Scudo
Operatörü değiştir, numarayı taşı.

Operatör ile görüşün, sorunun kaynağını onlar daha iyi görebilir. Her bir telefonda yapıyorsa hatta bir sıkıntı var demektir. Sim Card yeni aldıysanız, sorun fiziksel değil muhtemelen yazılımsal yani operatör kısmında. Falan zamanda çözemezseniz başka operatöre taşıyacağım demeniz hızlandırabilir süreci.

Mevcut hatta taahhüt var ise cezai şartlar devreye girebilir direkt operatörden çıkarsanız. Bu sebeple eğer çıkmak kararı verirseniz durum tespiti yaptırıp cezai işlem kabul etmeyeceğinizi ileterek ve yazılı gir şekilde bunu yapın derim. Çağrı merkezi konuşanları otomatik portakal oldukları için bu tarz sıradışı sorunu onlarla çözmeniz imkansız. Bir operasyon merkezine gitmenizde fayda var.

Merhabalar,

Vodafone merkezine gittim, müşteri hizmetlerine bağlandım ama hiçbir çözüm üretmediler. Acaba telefonda bir yönlendirme falan mı açık? Belirli süre çaldıktan sonra meşgule at gibi bir seçenek? Ben bulamadım iPhone cihazımda.

bende yeni sim kart aldım 1 ay önce. sonrasında sürekli internetimde kesilmeler yaşanmaya başladı. müşteri hizmetlerini aramama rağmen bir çözüm bulamadılar hala. bu gidişle farklı hatta geçicem gibi ya.

Muhtemelen çağrı yönlendirme servisi aktif, bunu iptal ettirip birde öyle deneyin
Muhtemelen çağrı yönlendirme servisi aktif, bunu iptal ettirip birde öyle deneyin
*#21# yaparak yönlendirmenin aktif olup olmadığını görebilirsin. ##21# yaparak aktif yönlendirme varsa iptal edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu

*#21# yaparak yönlendirmenin aktif olup olmadığını görebilirsin. ##21# yaparak aktif yönlendirme varsa iptal edebilirsin.

Maalesef aktif değil hocam. Şikayet var da birisi çözmüş ama çözümü söylemek yerine müşteri hizmetlerine teşekkür etmiş.

Geri