Scudo Sports

Viyana-İstanbul bisiklet tur organizasyonu ile İstanbul a gelen grup

syt093

Daimi Üye
Tepki
119
Bugün İstanbul Yeşilyurt çarşıda viyanadan gelen 23 kişilik bir grup la tanıştık , bu tur için arkası ayyıldız bayraklı istanbul yazılı , önü Avusturya bayraklı formalar yaptırmışlar.Kızım ın dogumgünü oldugunu söyleyince koro olarak "hapybirthday" de söylediler sagolsunlar.Kendilerini yol bisiklet grubu olarak İstanbula hosgeldniz diyerek selamladım ve yardıma ihtiyacları olup olmadıgını sorarak ayrıldık.
www.bicycle-holidays.com

(link)

(link)

(link)

Scudo
Sevgili Dostum,

Oncelikle duyarlı ve sorumlu davranışınız için teşekkur ederim.Hoş gelmişler ülkemize.

Sizin bu yazınızın ilgi gormemesi ve bir tek yorum bile yazılmaması ilginç bir durum.

Sanırım ciddi konular pek dikkate alınmıyor.Anlamsız bir konu açsaydınız, yada bir bilmece sorsaydınız sanırım anlamlı anlamsız bir sürü bozuk türkçeli yazı görürdünüz.Yazınızı göndermiş oldoğunuz bolumde bu gibi seviyesi duşük yazılara rastlamak pek olanaklı degil.Galiba gozden kaçan bir dikkatsizlik diye dusundum.

Yazılarımın ikide bir sayfaları doldurmasını istemiyorum açıkçası.Daha ziyade gençlerden bekliyorum yazmayı,yorumu.Ama affına sığınarak degerli forum üyelerinin bu konudaki yorum ve dusuncelerini okumak isterim.

Bu da- forumda ne var ne yok bakınız -uyarı yazısının onemli oldugunu gosteriyor.Bu bolum sapa kalıyor galiba.Bir duzenleme gerekebilir bu sayfalarda.

Dostca kalınız....

Yaptığınız örnek davranış umarım bizlere de örnek olur :eek: Dilerim ki bir gün biz de farklı ulusları bisikletle gezme ve tanıma fırsatı buluruz..

En azından onlara hal hatır sormanız ve bir ihtiyaçları olup omadığını sormanız güzel bir davranış.

Geçtiğimiz günlerde bende Sirkeciden karşıdan karşıya geçerken Fransız bayraklı bir bisiklet tur takımıyla karşılaştım. Onların bisikletlerine küçük bir dizel motor takmışlardı ama ve 5 kişiydiler. Yol kenarında durmuş hareretli hareretli haritaya bakarak bir şeyler tartışıyorlardı. Yanlarına gidip çat pat ingilizcemle yardımcı olmaya çalıştım. Yenikapı'ya geçeceklermiş tarif ettim. Daha bir sürü bir şeyler anlattılar ama bir lisan bir insan hesabı hiç bir şey anlamadım.

Avrupa turundan yeni gelen bir arkadaşım bahsetti. Bir organizasyon varmış, siz bu organizasyona üye oluyorsunuz ev ve adres bilgilerini veriyorsunuz. Dünya turuna çıkacaksanız ve başkaları çıkacaksa organizasyon isze ulaşıp evinizde ücretsiz misafit ağırlıyorsun ve tabii sizinde işiniz düşerse sizde tur rotanıza en yakın adres bilgisi size veriliyor. Düşünün benim arkadaşım böyle böyle 15 gün kaldı avrupada kalacak yer parası vermeden. Bunun detayları hakkında konuşur kendisiyle tekrar yeni bir başlıkta yazarım..

dostlar, bu gruba ulaşıp kendileriyle görüşme imkanım olur mu? bu konuda bana yardım eder misiniz...birkaç gün içerisinde bisikletle dünya turu yapan bir gezgin ile röportaj yapacağım. bu durpla da tanışmam güzel olacak..bir de röportajım için bütün hazırlıklarım tamam, ancak ekstralara ihtiyacım olacak.böyle bir röportajda neleri okumak istersiniz? sizlerden gelecek her türlü fikri bekliyorum. lütfen msj atın..

@üsame arı

Arkadasim.
Reportajindan once Evrim arkadasin Thailand turunu incelersen bir altyapi olusturursun.
Kolay gelsin.

Selamlar

www.mumju.com

Her nerede olursa olsun gezginlere imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmak,güleryüz göstermek onların gezilerini çok daha iyi ve motivasyonlarını yüksek tutar diye düşünüyorum.Yaşasın İNSANLIK.

selamlar herkese,
bahsettiğiniz organizasyonun adında sanırım bir düzenlemeye ihtiyaç var,
couchsurfing olan adı, kanepe sörfçüleri olarak da çevirmek mümkün ve konu yalnızca bisiklet ile ilgilenenler ile ilgili değil, aksine uluslararası kültürlerle ve yeni insanları tanımakla ilgili olan herkesin içinde bulunduğu, insanların adresleri ve onaylanmış diğer üyeler tarafından doğrulanarak gerçekten söylediği kişi olduğu garanti edilebilen, kişilerin evlerini yabancılara karşılıksız açtıkları bir sistem. Karşılıklı güven ve dostluk esasına dayanan bu site sayesinde 2005'ten beri bir çok dostluk kurdum ve herkese de tavsiye ederim...
www.couchsurfing.com
hoşça ve sevgiyle kalın...
Mert

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Bu viyana - İstanbul rotası aynı zamanda şu "orient exspress" adlı trenin de rotası yoksa yanılıyor muyum ?

Geri