Scudo Sports

vitesiz 28 jant bisiklet

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkadaşlar vitesiz sade 28 jant sportif şehir içi kulanımı için bir bisiklet almak istiyorum yani hiç bir teferuatı olmasın istiyorum böyle bisikleti nerden alabilirim yoksa ila kadro jant parça parçamı alıp toplamalıyım yani ben singel spet mi ne öyle bir isim veriyorlar galiba bu tür bisikletlere az çok güzel olsun istiyorum bu tür bisikletleri nerde kimde bulabilirim acaba böyle bir projem vardı kafamda toplamaktansa dedim salam hazır güzel bulup almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum sadece fren düz direksoyn gibi yani anlatamadım galiba inşallah anlarsınız

Scudo
28 jant dede bisikletleri diye tabir ettiğimiz kırmızı renkli vitessiz bisikletler var. ama nerde satılır bilmiyorum.

atahan kardesım guzel yorum sana katılıyorum o bısıkletlerı anca bısıkletcılerde bulabılırsın yenı degıldır ama onlar bakarsan aslında bulursun

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
(link)

Şuraya bi' göz atmanı öneririm. Genelde çoğu toplama oluyor.

@Barış Kılınç

çok teşekürler barış kardeşim işte bende bu tarz bişeyler yapmak istiyorum çok saol site güzel teşekürler arkadaşlar

İstanbul-Kadıköy-Salı pazarının yanında, itfaiyenin arkasında Bisikletçi Ali ağabey var. Bizzat kendisi bu tür bisikletler kullanıyor veya topluyor.

216.4189327

bende benzer bişeyler yapmayı planlıyorum
(link)
adresinde tek vitesli bisikletlerle ilgili bilgi bulunuyor.
(link)
bu adreste ise sabit vitesli bisikletlerle ilgili bilgi var ki bu daha ilginç bence ama kullanmak çok tehlikeli geliyo kulağa o yüzden tek viteste karar kıldım geriye yapması kaldı sadece

Geri