Scudo Sports

Vitesim bozuldu

Tepki
8
İsim
FURKAN
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Yolda bisiklet sürüyordum.Hızlandım.Evin önüne geldim.Ayna kol 3 de kalmıştı diğer tarafda 8 de kalmış.Unutmuşum.Ruble tarafından vites küçüllütm ,tak diye bi ses geldi.Yanlış bişey yaptığımın farkındayım zinciri fazla gerdim bir taraf en büyük bir taraf en küçük oldu.Neyse sonra baktım.Arka aktarıcı jant tellerine sürtüyor , bisikletçiye götürdüm vites değiştirip pedala bastı biraz düzeldi ben hala garip duruyor dedim adam anlamadı.Bisiklete bindiğimde 6.viteste kendi kendine büyültüp küçültüyordu aniden ağırlaşıp hafifleşiyordu pedal.Ve bütün viteslerim hafifledi hız yapamıyorum nerdeyse.Pedal çevirirken rubleye baktım 6.viteste biraz sağ sol oluyordu.Garantisi var kabul ederler mi?
Bu sorunun çözümü ney ,Bu sorunu yaşamış arkadaşlar varsa lütfen cevaplasın.Şimdiden teşekkürler...

Scudo
Vitesiniz bozulmadı korkmayın ince ayar lazım iyi bir bisikletci bulun yaptırın yada çevrenizde iyi anlayan varsa oda yapar.

@redwolf iyi bir bisikletçi var masraf çıkmaz değil mi?

@mehmet ulaş O yamulmadı da vitesle tekerin birleştiği yerde yuvarlak bir plastik varya o çıkmış,teker her döndüğünde o da yamuk jant gibi kendi içinde dönüyor,bununla bi ilgisi olabilir mi acaba?

Büyük ihtimal onla ilgilidir o zaman bi bisikletçiye göstermekte fayda var yine ummadığınız yerden sorun çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: FURKAN KIZIL
@FURKAN KIZIL
O plastik eğer ruble ile jant telleri arasındaki plastikse (tam anlayamadım hangisi), o sadece ses yapar. Vitese etkisi olmaz.

• Beğen
Tepkiler: FURKAN KIZIL
Geri