Scudo Sports

Vites teli fren teli ve sele. acil fikir lazım!..

Scudo
Keçeli kalem ile denedim ama olmuyor . Silince geçti. Seleye denesem ondan da silinir mi acaba?

Serkan beni dedigim en iyisi bence. Marketleri gez ve hosuna giden poset renkdeki bir poseti al sonra üzerine gecir ve firina sür. Poset sicakta selenin üzerine yapisacaktir ve selende istedigin rengi alacaktir.:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Murat Cömez Abi çok iyi fikir hemen deneyeceğim peki bi sorum olacak poşetleri desenli mi yoksa düz renklerden mi seçmek iyi? ;)

@Murat Cömez Murat bu dediğin fırında sütlaç misali:) üstü az bişe yanmalı :)
http://ozgeyletatlitarifler.weebly.com/uploads/5/2/7/8/52782185/8683925.jpg?447

@Anonim
O artik zevkine kalmis, ben cicekli desenleri secerdim.:koptum:

@Asusmune

Evet aynen örnek olarak cok iyi bir secenek olmus.:)

Bu forumun ana teması değişti heralde. Resmen eski mirc muhabbeti dönüyor. :)

Slm nbr asl pls. :D

Ben de bim poşeti tavsiye ederim olmadı a 101 de olabilir tercih meselesi

Direkt bunu versek :) Tekerleri şişirmesi benden :D

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    29,4 KB · Okunma: 10
@Asusmune

Şimdi nereden bulacağım ben sütlaç? Başka resim bulamadınız mı?

araya bende gireyim :D banada bir sele lazım konu açılmışken rahat bir sele uzun yol da agırtmayacak birşey arıyorum

@Asusmune Doğru hem kırmızı beyaz :) Çok teşekkür ederim Hamit abi hanıma sorayım kesin vardır bizde Bim poşeti, hemen deneyeyim :)

Sütlaç, Kazandibi ve bim poşetlerimiz mevcut. Sayın üyemiz bunlardan birini seçebilir yada Şekeri ağda kıvamına getirerek selenize 3 kat olarak sürebilirsiniz. Müessesemize gösterdiğiniz alaka sebebiyle şükranlarımızı sunar, yolunuz açık olsun deriz. Hade yürü işte, fazla tezgahı kapatmalayım hade, hade ;):D:D:D

@maboc

Sen yabancı değilsin Fırat çift kat yani çifte kavrulmuş çok iyi olmakta. Bak bu tiyoyu herkese vermem:)

@Anonim

Pazartesi günü mesaisi sonrası resmen kafam açıldı.
Kapatamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Geri