Scudo Sports

Vites teli bulamıyorum.

aloha2003

Üye
Tepki
5
Biskletim Avusturya malı şehir biskleti 5 vites ve markası KTM. Vites teli koptu. Ancak piayasada satılanlar gibi sarımlı tellerden oluşmuyor bu tek parça çelik tel.Teknik olarak ismini bilmiyorum fakat tek parça olmasının sebebi hem ileri iterken hemde geri çekerken işlev görmesi.Çünkü her vitesin karşısıında yiv var vites değiştirdikçe ilgili vitesin yivine oturuyor ve zincir sağa sola kaçmıyor.Bilmem anlatabildim mi. Bu vites telini Ankara'da aradım ve bulamadım. Hatta böyle tel görmediklerini söylediler.Bu teli bulabilirmiyim. Yoksa vites sistemini değiştireceğim...Yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
Bir fotograf alma sansimiz var mi? Belki Türkiye'de yoksa, yabanci sitelerden belki link verebilirim.

Komple bisikletin fotoğrafını da alabilirmiyiz.Merak ettim KTM'i;turuncumu yoksa?:)

@Turkishflier

Heves kirmak istemem ama KTM'nin en yaygin bisikletleri, 28" jantli sehir bisikletleri :)

İlk defa fotoğraf koyduğum için epey araştırma yaptım.Umarım başarmışımdır.
http://img6.imageshack.us/img6/2010/ktmv.jpg

otomobi parcası satan yerlere sor bazı otomobillerde bu tür teller özellikle jikle tertibatında kullanılıyor

motosiklet teli belki kullanilabilir.

KTM'nin bisikletini de ilk defa görüyorum, en baba cross motosiklet markalarından biridir, süper bir bmx veya xc beklerdim doğrusu. sanirim eskiden üretiyormuş.

İlginize teşekkür ederim. Şimdilik vites sistemini değiştirerek çözeceğiz. Daha sonra bulursak eskisine döneriz...
Birşey daha sorayım...Geçen yıl kullandığım diğital kilometre saatı bu yıl çalışmadı. Kaliteli bir ürün değildi zaten. Sigma marka kilometre saatını Ankara'da nereden alabilirim. Ankara'lı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Geri