Scudo Sports

Vites Sıralaması Shimano, Sram ve Campagnolo 2017-2018

Compagnolo xenon bodelinide Scott yol bisikletimde kullandım, Doğrusu pek bir sorunda yaşamadım. Ancak genelde Shimano serileri kullanan bir kişi olarak, Sram vites grubu her zaman ilgimi çekmiştir. Bir türlü kullanmak nasip olmadı. :( Faydalı bir paylaşım. Teşekkürler :harika:

Scudo
@Harun. Tourneyi belkide 10yıl kadar daha kullanırsınız. Bu sıralama uzun ömürden ziyade performans için yapılmıştır.
Örnegin XTRlar en iyi olmasına ragmen XTler kadar uzun ömürlü olmayabiliyor. Bunun sebebi ağırlıktan feragat edilip hafifliğe odaklanıldığı için birim başına düşen stress ve zorlayıcı yük değerlerinin artması. (Bu bilgi Shimanoda yıllarca çalışmış Ali Bey den alınmıştır)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Anıl Erdoğan

kullandığım XTR ST-M961 dual kollar yıllardır aynı kalitede saat gibi tıkır tıkır çalışıyor...

Listede Potenza'yı göremediğim için ( belki diğerlerinden daha yeni olduğundandır ) bir ara bir yerde görüğüm başka bir karşılaştırma tablosu geldi aklıma. Belki burada görmüşümdür. Hatırlayamayacağım. Ama bunlarda da fikir ayrılığı var.

Groupsets-various_v3_3.jpg gSGbZjJDn6HA3aFtrjiUdannE.jpg

Tiagraya giriş seviyesi demiş nerden atıyım Kendimi :), demişti bi arkadaş hatırladım :ssrtcbya:

2015 yılından beri Sram x9 MTB de kullanıyorum sayısız yarışa girdim Shimano da Tiagra Şehir bisikletinde kullanıyorum Sram bir kere ayar istemedi..

Geri