Scudo Sports

Vites kolunun koruyucu plastik camı kırıldı

Tunahan KORKUT

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Carraro
Shımano ST EF51 bu modelin 8 li olanını kullanıyorum. bugün okuldan gelirken sol vites kolunun koruyucu plastik camı kırıldı. bunu nereden bulabilirim ?

http://www.shopbikes.eu/images/st-ef51.jpg

Scudo
Artık kırık parçaları birleştirip , tekrar vites koluna yapıştırmak şart. iki gün sonra satacak olurum bu seferde camı kırık derler. ondan sonra bizim vites kolu çok iyi çalışmasına rağmen ölü fiyatına gider

kolun komple fiyatı 30 liraya geliyor fakat kapak satışı yok
(link)

aynı dertten muzdarip oldum. malesef gösterge paneli için herhangi bir yedek parça satışı yok. eğer garanti süresi dolmamış ise şansınızı deneyin derim. ancak bundan sonra alacağım vites kollarında gösterge panelinin olmamasına özen göstereceğim.

Geçmiş olsun. ayrıntı ama çok sıkıntı bir durum. bence komple yeni almadan önce civar bisikletçilere bakınız. belki ikinci el veyahut bir neden dolayı arızalı, rafa kaldırılmış bir ürün bulursunuz ve belki ücretsiz bile alabilirsiniz. sıfırını almadan önce araştırın derim.

• Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
sağolun teşekkür ederim. şuan o plastik yok . bi ara kırık parçaları yapıştırmıştım ama şuan kaybettim onuda. artık o şekilde kullanıyorum. belki ileride vites sistemini değiştiririm

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Merhaba;

Konuyu hortlatmış oldum ama sol vites kolunun çıkışında, aşağıdaki siyah plastik ayar kısmı kırıldı. Yenisini almak gerekir mi yoksa japon tarzı bir yapıştırıcı ajan işimi görür mü?

upload_2015-7-13_13-41-43.png

@Mi-that Sizin parça bulunur bisikletçiye gidin ıvır zıvır kutusundan çıkarır takar kalitesiz markaların bile arka aktarıcısında kullandığı bir parça

• Beğen
Tepkiler: Mi-that
işini görüyorsa bence yapıştır derim :D satmayı düşünürsende vites kolu için 15-20 tl indirim yaparsın :D

Konuyu hortlatmış olacam ama aynı dertten ben de muzdaribim şu anda.Benim de koruyucu plastik kapak dün akşam düşmüş.Var mı bir çaresi acaba?İlk baştaki resimdekinin aynı.

Arkadaşlar benim de sl-m310 ön vites (3) kolumun gösterge camı hızlı giderken düştü ve alma şansım olmadı, nasıl bulabilirim camını :(IMG_20201002_112211.jpg

20210319_105147.jpg
Benimki de benzer olduğu için buraya yazam dedim.
Şu gördüğünüz vida açılmayınca tornavidayla girişmem sonucu genişledi ve teli germek için açtığımda beyaz vidayı , siyahı kilitleyemiyorum. Yedek parçası bulunabilir mi 😔😟

@trainspotting35 hayır abi onun üstündeki siyah onu sabitleyen parça bulamıyorum

@trainspotting35 hayır abi onun üstündeki siyah onu sabitleyen parça bulamıyorum
Bisiklet tamircilerine bir uğra. Çoğu zaman sağlam gördüğümüz ekipmanları yedekliyoruz lazım olur diye. Takıldığım bisikletçi de biz para bile istemiyoruz bu tarz ufak işlerde.

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Geri