Scudo Sports

Vites kolu önerisi

Emrkzl1

Üye
Tepki
3
Merhaba bendeki bisiklette shimano revoshift 7 vites takimi var ama birinin kapagi cikti, digerinin de disleri kirik galiba sadece arka vitesleri degistirebiliyorum. Istedigim vitesin sistemine tam ne ad verilir bilmiyorum ama basmali olanlardan, eskisi gibi cevirmeli degil. Bir oneride bulunabilir misiniz ? Satip yeni bisiklet alacagim icin fazla masraf yapmak istemiyorum o yuzden f/p bir urun onerebilir misiniz ? 7x3 vites var. Ayrica aliexpress ve diger yurt disi sitelerinden de alan varsa, onerdigi modeli atarsa sevinirim. Tesekkurler ;)

Scudo
(link)
(link)

Bunlardan üstteki de işinizi görür.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
@Emrkzl1 Frenlerin hidrolik mi yoksa V fren mi ?

• Beğen
Tepkiler: Emrkzl1
Arkadaşın attığı linklerdeki ürünler V fren ve mekanik disk frenlerde kullanılabilir.Sen sadece vites kolu almalısın.
(link) Bu ürün senin işini görür.

• Beğen
Tepkiler: Emrkzl1
7 vites bisiklette hd fren aklima gelmemisti. Kusura bakmayin.

@SOZUAK onemli degil sagolun yine de.
@serdarkoc direkt takilabilir degil mi ?

Ve daha ucuzu var mi bu tur ? Satacagim icin sadece guzel durmasi acisindan alacagim bu tur kolu.

Yerel bisikletcilere gidin boyle ufak bisikletcilerde bu tip parcalar olur fiyatlari da uygundur.

Avid Speed Dial 7 Özellikleri Alüminyum gövde
-Mekanik disk ve V-frenler ile uyumlu
-175 gram Kırmızı Düğmelerden Kol uzaklığı ve yakınlığı ayarlanıyor Fiyat 120 TL Çifti
00_5215_009_000.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malzemesi: Anodize alüminyum
Kol boyu : 3 parmak Ağırlık : 197 g (çift Fiyatı 250 TL

shimano-deore-xt-bl-t780-fren-kolu-seti.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tiagra BL4700 Fren Kolu Takımı Siyah (ön + arka ) : 176 gram Fiyat 130 TL
76920.jpg

Geri