Scudo Sports

Vites kendi kendine atıyor

Nuriozkaya

Üye
Tepki
5
İsim
Nuri ozkaya
Bisiklet
Cannondale
vites değişirken kendi kolu bıraktığımda kendi kendine değişiyo neden olabilir

Scudo

Vites ayarlarinizi bu videoyu izleyerek kolaylikla halledebilirsiniz. Ayrica bunun gibi bircok video var youtube da. Biraz arastirin derim.

Geçen turda bana da oldu bu, arka arttırıcı ayarsızlığından kaynaklanıyor heralde. Bir tık düşürüyorum, 2-3 tane daha kendisi gidiyor :) elden geçirmek lazım. Deore XT

ayne dediğin gibi oluyo katur kutur ses geliyo

@cetinbudak vites kolunu biraz fazla bastırırsanız 1den fazla vites atabilir, deore xt vites kolunda da var bu özellik

benim xtr sanırım ayarsızlıktan oluyo

bazı vites modellerinde vites düşürürken iki tane birden düşürme özelliği var ama vites kendi kendine düşüyorsa ya da geç tepki veriyorsa muhtemelen tel gerginliğinden kaynaklanıyordur.

@Nuriozkaya vites kolundan çıkan kablonun dibinde bir ayarlayıcı vardır, oynayın biraz orayla bakalım düzelecek mi. benim de ön aktarıcım 2den 3e geçmiyordu, gittiğim bisikletci sağolsun çırağına yaptırmış sanırım, ben düzelttim sağıyla soluyla oynaya oynaya internette barrell adjuster yazarsanız bilgi bulabilirsiniz.

(link)

@trabzonlu ozan

Bunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim. Müsait bir zamanımda gözden geçireceğim artık.

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
Otomatik vites dedikleri bu galiba :D

Geri