M.İhsan
Love Mountains!
- Tepki
- 4.360
- İsim
- Muhammed İhsan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben akrilik ile boyadım pekiyi olmadı. Spray zor olur diye hiç denemedim ama ojeyi ilk defa duydum denerim belkiMerhaba. Sti kollarımın parmak değen kısımlarının boyası kalkmış. Bu kısmı tavsiye edildiği üzere ojeyle boyayabilir miyim? Sürekli parmak değdiği için belli bir süre sonra tekrar boya kalkması yaşanır mı? Yoksa sprey boyayla boyayabilir miyim?
Kolun tetikleri ("tetik" i kendim şimdi uydurdum) alüminyumdur diye tahmin ediyorum. En temizi kolu demonte edip tetiğin üstündeki boyayı komple söküp sonra temiz bir fırın boya yapmak. Ojenin uzun ömürlü olacağını sanmam.Merhaba. Sti kollarımın parmak değen kısımlarının boyası kalkmış. Bu kısmı tavsiye edildiği üzere ojeyle boyayabilir miyim? Sürekli parmak değdiği için belli bir süre sonra tekrar boya kalkması yaşanır mı? Yoksa sprey boyayla boyayabilir miyim?
Oje bir süre sonra çatlıyor. Tabii bahsettiğim çatlak boyanan kısma ve sürülen ojenin kalınlığına da bağlı. Renk değişmesi de yaşanabiliyor. Kolu iyi bir şekilde zımpara yapıp ardına kaliteli bir sprey ile boyayıp verniklemek ojeden daha mantıklı olabilir. Bıraktığım videonun faydası dokunabilir;Merhaba. Sti kollarımın parmak değen kısımlarının boyası kalkmış. Bu kısmı tavsiye edildiği üzere ojeyle boyayabilir miyim? Sürekli parmak değdiği için belli bir süre sonra tekrar boya kalkması yaşanır mı? Yoksa sprey boyayla boyayabilir miyim?