Scudo Sports

Vites arttırmak istiyorum

Berke

Road Bike Cyclist
Tepki
5.223
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
S.a bende 21 vites mtb var yani 7 li ruble. Bunu 9 lu ya da 10 lu ruble ile değiştirme şansım var mı? Eğer değişiyorsa rubleden başka bir parça gerekiyor mu?
Teşekkürler.

Scudo
bisikletinin markası modeli nedir? rubleyi destekliyormu? vites kolları, arka aktarıcı ve zincir alman gerek bence hiç uğraşma 21 vites yokuş çıkmak için ideal

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Berke1903

merhaba. büyük ihtimalle 9 ya da 10'lu ruble arka göbeğe uyum sağlamayacak.uygun arka göbek alman gerekecek.
arka aktarıcıyı, vites kollarını ve zinciri de değiştireceksin.
11/34 oranlarında ruble yokuşlarda daha rahat tırmanmanı sağlayacaktır eskisine göre.

Merhaba. Benim bisikletim carraro force 520 hd. Ben arkayi 8 liye cevirmek istiyorum onerebilecegini cok masraf yapmadan(200 300 tl bandında) nasil bi sistem yapabilirim. Uyarmi 8 li disli

Merhaba. Benim bisikletim carraro force 520 hd. Ben arkayi 8 liye cevirmek istiyorum onerebilecegini cok masraf yapmadan(200 300 tl bandında) nasil bi sistem yapabilirim. Uyarmi 8 li disli

Yukarıdaki mesaj aynen senin için de geçerli dostum. Dediğin paralara çok zor. Vites kolu, zincir, arka göbek, arka aktarıcı ve ruble alman gerekecek. 8'li rubleyi uyduramazsın göbeği değiştirmeden. Harcayacağın paraya değeceğini düşünmüyorum.

Zaten jantlar felan yamuktu soktum komple her seyi gidonu boyadim elcikleri felan boydum rka janti soktum cemberi duzelttim simdi yavas yavas topliycam ruble felan alicam eskidi baya bastan assagi yeniliyorum yavastan. Janti nasil orucem hicbir fikrimde yok insallah orebilirimo_O

Zaten jantlar felan yamuktu soktum komple her seyi gidonu boyadim elcikleri felan boydum rka janti soktum cemberi duzelttim simdi yavas yavas topliycam ruble felan alicam eskidi baya bastan assagi yeniliyorum yavastan. Janti nasil orucem hicbir fikrimde yok insallah orebilirimo_O
şu videodaki arkadaşı izleyerek 2 yıl kadar önce kendi jantımı ördüm ve hiçbir problem yaşamadan hala kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: big_bone
Geri