Scudo Sports

VİRAJI ALAMAYANLAR / video

Scudo
Geçmiş olsun.İyikide yumuşak bir şekilde düşüş yaşamışsınız.Çok güzel bir doğa videosu olmuş.Paylaştığınız için teşekkürler.

müzik görüntü çok güzel, yayladan inişin de ayrı bir zevki vardır. elinize sağlık,

Tur çok güzel :) şansınız varmış sert düşmediniz

Geçmiş olsun.Tatlı bir düşüş olmuş. :) Düşen ben olsaydım vay halime. :D

geçmiş olsun...güzel çekim olmuş. ayağınızı pedaldan çıkarmayı unutmanızın sebebi, aklınızın kamerada olması olabilir mi :) keyifli pedallamalar...

Emeğinize sağlık Tecrübeniz düşüşünüzede yansıyor.Ben düşseydim nasıl olurdu merak ediyorum.İzlemeside bir o kadar keyif verici Öyle ki keşke bende orda olasdımda sizin gibi hasarsız düşebilseydim diyorum Teşekkürler.

Valla güzel tur..

Ama özellikle seçtiğiniz müziklere baıldım..

Ben viraja yanlış girdim baktım arkası kaymaya başlıyor yolun dışına çıkı verdim :)

öncelikle geçmiş olsun çekim ve parkur güzel müzik güzel videoların devamını bekleriz :)

ucuz atlatmışsın ama görüntü süper kazasız bol pedallar

geçmiş olsun. bir iki yerde kaza geliyorum demiş. video'daki 4:30 da da gidebilirdin, yol mıcır mıcır virajlara dikkat.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
Herkese teşekkürler. En kötü düşmelerimiz böyle olsun. Aslında durmasam devam etsem düşmezdim. Durunca düştüm... O da benim tuhaflığım işte. :D
Çok şükür ne bende ne de bisiklette en ufak bir sıkıntı yok. Telefon açıp geçmiş olsun diyen can dostlara da teşekkür ederim. Hatta "sendeki geçer bisiklete bir şey olmasın" nüktedanlığında olan bisiklet aşıkları da olmadı değil hani...;)

Şimdi bir düşme videosu üzerinde daha çalışıyorum. Duydun mu Abdülhamit... :D :eek:

Geri