Scudo Sports

Videolu maşa montajı

Scudo
Ilk basta videolu maşa diye okuyunca bir an hani amortisorlu maşa , videolu maşa gibi bir sey dusundum.fena hayallere dalmisim

Millet 10 dakkada sıcak su ayarlayamıyor bu maşa takmış :)

Güzel bir video olmuş. Ellerinize sağlık. Eminim yararlanacak çok kişi vardır. Ancak benden size bir tavsiye!. O kameraman arkadaşın maşına zam işine son verin.. :):)

Evet haklisiniz maassiz calistigi icin galiba boyle oldu :) Napalim, ilerde belki kameramana maas verebilecek duruma gelirim :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Videoma yeteri kadar destek gelmedigi icin uzgunum arkadaslar, bisikletin butun parcalari icin boyle videolar yapmak istiyordum.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Cepten girdiğim için şu an videoyu izleyemedim, ama maşa sokup takmak zor, teşekkürler.
İnternet işinde neyin ne zaman tutacağı hiç belli olmaz. Sen videoları hazırlayıp yukle, pes etme :)
mobil

Teşekkürler Gürkan bey. Çok güzel bir anlatım olmuş. Emeğinize sağlık.

Paylaşım için teşekkürler :)

maşa takma konusunda hiç bir bilgim yok. baya şey öğrendim.teşekkür derim ellerinize sağlık . video çeken arkadaş baya hareketli olduğu için hd izlesemde bazı yerler bulanıktı. videoda da anlattığınız gibi bir boşluk var ve gidonumda baya sert dönmekte sıkıntı yaşıyorum.

böyle video çekerseniz eğer ben hep seyrederim :) :)

Güzel bir paylaşım olmuş, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Ama anlamadığım bir nokta var: Neden forma ve taytla çıktınız kamera önüne? :)

anlatım iyi ama video odaklama olmamış. gözler şaşılaşınca dikkat dağılıyor. cep telefonu ile çektiniz sanırım.
teşekkürler.
bizim millet izler öğrenir kaçar sonra başkalarına hava atar nasıl yapıyorum diye. öğrendiği yere teşekkür etmeyi utanç görür.
bencede yılmayın. elinizden geliyorsa vaktiniz müsaitse böyle videolar bizim gibi yapmak isteyen ancak çekinceleri olan amatörler için aydınlatıcı.

Geri