Scudo Sports

Videolarımızı burada toplayalım

@Hakan Eşme
Kırk yılda bir makineyi dolayısıyla fotoğraf işini yapmışım ağırdan satayım biraz deeel mi :)
Şimdi benim farkında olmadığım sonradan gördüğüm, Harun'un çektiği video var. Serkan kardeşimin yeni aldığı ancak 2-3 kez bindiğini söylediği alet yolda su koyvermeye başladı. Önceleri Allah Allah arka teker balanssız dönüyor derken arka artırıcı sorun çıkardı ve gezi sonuna kadar çok zahmet verdi kendisine. Bizde karınca kararınca yardımcı olmaya çalıştıysakda beyhude :eek:
(link)
Müzik olayı çekim esnasında Harun kardeşim tarafından yansıtılmıştır

Scudo
Ne demeli süper video kaydı ve harika bir ekip .Pedallayan ayaklarınıza paylaşan gönlünüze sağlık

Kardeşimin formasına hayran oldum ayrıca hiç bilinmeyen bir su birirkintisi herzaman için sakat olabilir.Allhtan bir taşa takılıp devrilmediniz.:in: :in: :in:

@Kutay Özdemir

çok fena ya :( kendisine ve bisikletine yazık olmus :(

yere düşüş anında lastikler gümlemiş zaten..
mal canın yongasıdır ;)

Araba lastiği gibi bir lastikle bisikletin, nasıl gidebilileceğini hep merak etmiştim.

(link)

BMX meraklıları için 80 lerde çekilmiş bir film. Gidonu tam tur nasıl döndürdüklerini anlamam bayaa sürdü.(o yıllarda bmx'e çocuk bisikleti muamelesi yapılıyordu benimkini karne hediyesi olarak (13 kırığım vardı, kaldım) annem almıştı sağolsun, bende bu hediyesini diğer yıllarda 7 kırık olsun 5 kırık olsun getirerek (gelişme göstererek yani) karşılıksız bırakmadım :) o gün bu gündür hala ne bir pist yapıldı ne bir platform ne de birşey. Allahtan büyükşehirde oturuyoruz da sözde imkanımız çok. Yaşımın da gereği artık XC ye yöneldim, yeni Cannondale Trail SL 3 ümle ormanlar, dağlar benim.Tesise lüzum yok.

(link)

@berkaybulut1

buff çok güzel

birçok bisikletçi ve spor malzemeleri satan dükkanda modeline göre 15 - 30 tl fiyatla bulunabiliyor

• Beğen
Tepkiler: berkaybulut1
(link). facebook. com/photo.php?pid=4628639&id=778679474&ref=notif#!/video/video.php?v=1363124288609

@ahmet centeli

çok sakat. allah göstermesin kamyon bi dursa bisikletçi haşat olur. yapmayın böyle şeyler. (video paylaşan arkadaş yaptı demiyorum. durum hakkında yorum yapıyorum. yanlış anlaşılmasın)

Geri