Scudo Sports

Video ekleme ve görüntüleme sorunları

@HaliliOzturk

cevabın için teşşekkür yalnız görünütü yüksek kalite çözünürlüğünde olup 25dakika ve ben pc işleriyle bu sene uğraşmaya başladım pc olaylarını çözme konusunda bilge adamdan 3d animasyon ve digital video tasarım kursundan sonra anlamaya başladım ancak net konusunda halen yetersiz bir bilgim ve deneyemim var özellikle rapidshare sayfalarında kafayı çiziyorum...
Yani; HELP MEEEE . . !

Scudo
RapidShare yanilmiyorsam parca basina en cok 100 MB yükleme kabul ediyor.

Bu nedenle WinRAR programi ile tek dosya parcasini 100er MB'lik bir kac parcaya bölüp kisim kisim upload edebilirsiniz. RapidShare'de cok detayli anlatimlar vardi diye hatirliyorum. Deneyin, eger yine de yapamazsaniz ben resimli bir anlatim hazirlamaya calisirim.

Yardımın için teşekkürler upload etmeyi başardım link görüntülerle ilgenirsen link budur. . .

(link)

@pedaltutkunu

Rıza merhaba

Yukarıda verdiğin link error veriyor.

Bilgin olsun.

izleyen arkadaşlar olmuş amma bilemiyeceğim.... Görüntüleri merak ediyorsan sana onun dvd sini vermiştim o görüntüler linktekiler...

@pedaltutkunu
@pedaltutkunu

Rıza bey, yukarıda belirtiğiniz Rapid Linki, tam URL bilgisi içermediğinden görüntülenmesi, izlenmesi mümkün olmaz. (Rapid server bağlantı bölümü eksiktir)

Url bilgisinde tam veri yolu yazılması gerekir, linkdeki ... olan yerler kullanıcı arayüzde sorun yaratmaz, Fakat RapidServer bağlantısında problem oluşur. Bu nedenle internet bağlantı bölümünde URL link kısmını tekrar tam veriyolu olarak tamamlarsanız, sorun ortadan kalkacaktır.

HakaN

merhaba
bisikletforum da youtube ve google video ları için ilgili düğmeler mevcut.
ama youtube u Türkiye de illegal yollara bulaşmayıp :) seyredemeyen birçok kişi var. malum google video da bir süreliğine video upload olayını dondurdu.

sevgili mod. larımızdan ufak bir ricam olsa
(link)

hiç olmaz ise daha yüksek video kalitesi sunan vimeo yada metacafe içinde bu tür bir düğme yerleştirilse.
Bunu neden rica ediyorum. Bisikletime monte ettiğim Oregon Scientific ATC2K kameram ile Bodrum ve çevresinde kayıtlar yapıp forum ile paylaşmak istiyorum.
Eğer olasılığı varsa çok minnettar olacağım. Teşekkürler...

Gördüğüm kadarıyla forumda sadece Google ve Youtube videolarını yüklemek için bağlantı var.

Çağın vazgeçilmezi olan Facebook ta neredeyse bu sitelere yakın video var, acaba onların yanına Facebook için de bir bağlantı koyulabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Aslında güzel bir fikir adaş.Ama sonuç da bu foruma video eklemekse videoyu üye olduğun yere ( Google ve Youtube ) dan paylaşabilirsin diye düşünüyorum.Tabi dediğin gibi direk olarak da yüklenmesi bizim avantaj olur.Onun da en kısa sürede olması dileğiyle.İy forumlar.:in: ;)

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
evet gerçekten güzel bir konuya değinmişsin inş. kısa sürede oda olur

Olsa süper olur Ali için :D

youtube 'a giriş sıkıntılı olduğundan ..vimeo,metacafe vb sitelerinde eklenmesini rica ederiz.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/PC/Desktop/masa%C3%BCst%C3%BC/EMRE%20RES%C4%B0MLER/d%C3%BCzenlenen%20fotograf/RES%C4%B0MLER/bisiklet%20resim/Foto%C4%9Fraf181-1.jpg

Geri