T tunermurat Daimi Üye Kayıt 28 Kasım 2008 Mesaj 290 Tepki 60 Şehir Bursa/Osmangazi 15 Şubat 2010 #1 arkadaşlar v fren bacaklarını kadroya ve amortisore montaj etmek istiyorum fakat fren bacaklarını 2.el olarak aldığım için bu montaj vidaları yok bu vidlar ayrıca satılıyor mu ? yoksa yeni vida mı yaptırmam gerek . . .
arkadaşlar v fren bacaklarını kadroya ve amortisore montaj etmek istiyorum fakat fren bacaklarını 2.el olarak aldığım için bu montaj vidaları yok bu vidlar ayrıca satılıyor mu ? yoksa yeni vida mı yaptırmam gerek . . .
S S26 Forum Bağımlısı Kayıt 2 Şubat 2007 Mesaj 2.740 Tepki 1.426 Şehir Eskişehir Bisiklet Amoeba 15 Şubat 2010 #2 Bisikletçilere falan sorun, vardır mutlaka ellerinde. Özellikle mahalle bisikletçisi tabir edilen dükkanlardan kolaylıkla bulabileceğinizi sanıyorum. Tepkiler: tunermurat
Bisikletçilere falan sorun, vardır mutlaka ellerinde. Özellikle mahalle bisikletçisi tabir edilen dükkanlardan kolaylıkla bulabileceğinizi sanıyorum.
sonEr´´ Forum Bağımlısı Kayıt 15 Ağustos 2009 Mesaj 2.299 Tepki 1.374 Şehir İstanbul/Esenler Bisiklet Salcano 15 Şubat 2010 #3 (link) Aradıgınız malzeme bu sanırım.Hafif ve guzel bır urun gozede hıtap edıyor ;D İyi forumlar Tepkiler: tunermurat