@mşehirli
Bu tür uygulamaların ilk amacı müşteri datası toplamaktır. Doğal olarak size bir kullanıcı açıp kayıtlarınızı size sunacak ve bu sunumu yaparkende size özel bağlanabileceğiniz bir kullanıcı adı oluşturmanızı talep ediyor. Açtığınız kullanıcı adının güvenliği içinde email adresinizi kullanıcı adı seçiyor. Facebook bu olayların hepsini kendi sisteminden kayıt yapılacak yer için standart olarak paylaştığından (sizin herkese açık verilerinizi eposta, adınız, ve facebook profil adresiniz username diye geçer) sizi uğraştırmadan kayıt işlemini gerçekleştirebilin diyedir.
Bende bu uygulamanın amacı vestel tarafından bisikletle ilgili herhangi bir alanda yapılacak çalışmaya ön bilgi toplamak. Yerli bisiklet için popülasyon araştırması yapıyor olabilirler. Üretilecek bisiklet aksesuar(km saati, aydınlatma vb.) projesi falanda olabilir.
Bu mantıkla çokta yadırgamadan varsa hataları için geri bildirimde bulunup desteklememiz yararımıza olacaktır.
@yunus50 aynı sıkıntı bende de var lolipop güncellemesinden kaynaklı flan diye okumuştum imkanın varsa pc aracılığıyla yüklemeye çalış belki aşarsın sorunu
@Onur Y. Urban Bike km saati için on numara program deneme imkanı olmadı ama görüntü kullanışlılık açısından ilk bakışta çok iyi. Çakarlı flaş ve zil de mevcut uygulama içerisinde bence denemelisiniz bu uygulamayıda arkadaşlar.
@enqinHLC gerçii bende dediğiniz gibi düşünmüştüm ama en ufacık bir şeyde fişleme gibi bir mantık yürütülmesine kızıyorum. Elbette destek lazım, yerli firmalarımıza destek olmak lazım, bisikletin önemi yeni yeni anlaşılmaya çalışılırken hemde.