@Taxonera tmm işte. bizim aramızda iyice yaygınlaşması için kafadan 6 ay zamana ihtiyacı var. herkese ulaşması kullanılması için türkiyede iyice yaygınlaşması için 6 aya ihtiyacı var.
Kullanıcına mevcut olandan fazlasını ve olumlu yönde farklılıklar sunmazsan kullanıcı aynı işi gören ve devamlılığından emin olamayacağı bir uygulamaya geçiş yapmaz. Bu bağlamda önce ilk 6 ay uygulamanın iyileştirme çalışmalarını hiç bırakmadan sürdürmeliler. Bir yandan da diğer uygulamalarda olmayan eklentiler yayınlamalılar ki, strava gibi kendini dünyaya kanıtlamış bir uygulamadan insanlar vazgeçecek olsunlar. Vazgeçme demeyelim de iki uygulamayı aynı anda kullanmaya başlamalarından bahsetsek daha doğru olur. Ben endomondo kullanıcısıyım fakat strava ve endomondo kullanıyorum. Şimdi bunuda yanına ekler 3 lü uygulama denerim. Baktım bu şaşıyor hesaptan direk delete
Sonuçta standart bir kayıt uygulaması haricinde işlem yapmıyorsa 6 aydan çok daha fazla süreç gerekli. Kült olarak kendini kullandırtması için daha nice çabalar ve güncellemeler gerek.
Bakmadım ama bence denildiği gibi yaygınlaşması için donanımsal olarak desteklenmesi lazım. Güzel f/p ürünü bir km saatini yaparlarsa bence daha da yaygın bir hale gelebilir.