Scudo Sports

Vestelden uygulama: bisikletim V ben

@ilker

geçen seneki Türkiye Turu'na ana sponsor olduktan sonra çıkartmışlardı. Birkaç tane de reklamında bisiklete vurgu yapmıştı o dönemde Vestel.

Scudo
Gruplar kısmınsa bisiklet forum grubu var üye olabilirsiniz

Bendemi hazırlasam böyle birşey acaba diye iç geçirmeye başladım. :) Developer arkadaşlar varsa görüşelim. :harika:

Bir manisalı olarak bende indireyim :)

denemek lazım. hatalar varsa şayet çabuk kapatırlarsa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: İhsnn_zyvl
@İhsnn_zyvl
Bisiklet forum adı altında grup var

@chnkrmz
Katılıyorum deneyip hatalarını bildirmeliyiz ki daha güzel bir hale gelsin

Bu uygulama işimize yarar ise Runstatic ve Strava yı bırakırmıyız ARKADAŞLAR

@Taxonera stravayı geçecek kadar yaygınlaşacağından emin değilim. en azından ilk 6 ay

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Strava dünya çapında bizim derdimiz dünya değil Türkler arasında demem istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Taxonera tmm işte. bizim aramızda iyice yaygınlaşması için kafadan 6 ay zamana ihtiyacı var. herkese ulaşması kullanılması için türkiyede iyice yaygınlaşması için 6 aya ihtiyacı var.

Kullanıcına mevcut olandan fazlasını ve olumlu yönde farklılıklar sunmazsan kullanıcı aynı işi gören ve devamlılığından emin olamayacağı bir uygulamaya geçiş yapmaz. Bu bağlamda önce ilk 6 ay uygulamanın iyileştirme çalışmalarını hiç bırakmadan sürdürmeliler. Bir yandan da diğer uygulamalarda olmayan eklentiler yayınlamalılar ki, strava gibi kendini dünyaya kanıtlamış bir uygulamadan insanlar vazgeçecek olsunlar. Vazgeçme demeyelim de iki uygulamayı aynı anda kullanmaya başlamalarından bahsetsek daha doğru olur. Ben endomondo kullanıcısıyım fakat strava ve endomondo kullanıyorum. Şimdi bunuda yanına ekler 3 lü uygulama denerim. Baktım bu şaşıyor hesaptan direk delete :)

Sonuçta standart bir kayıt uygulaması haricinde işlem yapmıyorsa 6 aydan çok daha fazla süreç gerekli. Kült olarak kendini kullandırtması için daha nice çabalar ve güncellemeler gerek.

• Beğen
Tepkiler: İhsnn_zyvl
@Taxonera
İyi de hocam, örneğin yazın geçtiğim şu segment Milas-Söke yolunda bir tırmanış :)
Screenshot_2016-01-11-11-15-16.jpg

Ben niye indiremiyorum:kötü: Daha doğrusu indiriyorum ama yükleyemiyorum. 505 kodlu hatayı veriyor.

Ben çalıştıramadım. Yani konumlama için wifi aç diyor. Konumun wifi ile ne alakası var. Gps yada mobil veri den alır konumu.
Bekleyip görelim.

@Taxonera
Play storea ya da uygulama içinde varsa geliştiriciye mesaj atın bence

@İhsnn_zyvl
Yazdım da; önemli olan okumaları

Bakmadım ama bence denildiği gibi yaygınlaşması için donanımsal olarak desteklenmesi lazım. Güzel f/p ürünü bir km saatini yaparlarsa bence daha da yaygın bir hale gelebilir.

Geri