Scudo Sports

vereceğiniz cevaplara göre bu bisikleti alcam!!!

suskun_93

Üye
Tepki
0
arkadaşlar bianchi assos nasıl bir bisiklet.bana göre rengi ve tipi çok hoş.sizin cevaplarınızı bekliyorum.yarın bu bisikleti alcam....
işte bisiklet bu:

özellikleri:

26” MTB

Shımano Altus 24 Vites

7005 Alüminyum Kadro

RST OMNI 191 C7 Amortisörlü Maşa

Ahead Alüminyum Boğaz

Alüminyum V Fren

Resim:

http://www.dunem.com/salcano/tr/urun_resimleri/2008314235045DWWPVATZTAYMOAR.jpg

Scudo
binam sorduğun markayla resimdeki bisiklet aynımı bir bak hele..sen nasıl rizelisin..yıktın bizi..

pardon kardeşim özür dilerim değiştiriyorum dalgınlığıma geldi bir an:D.değiştirilmiyo ama burdan söyleyeyim.markası salcano assos

Bu çok konuşuldu..Üstünde çok duruldu..Fiyat performans açısından giriş olaraktan en iyi seçenek Sedona Borla..Bende kullanıcı olaraktan borla öneriyorum..Salcano dan bianchi den bisandan uzak dur;)
Bu kendi görüşüm..Şimdiden hayrılı olsun..

@Can Sonbay

katılıyorum, gerçi sabit kullanıcısı değilim ama kullananlar mutlu, ha dersen yok illa bunu istiyorum, bu da seni mutlu edebilir. Görünürde şu olmamalı ya da şöyle olmalı diyecek pek bir şey bulamadım... hatta vites olarak borladan üstün duruyor... Ama maşayı pek sevmedim zaten rst'ye antipatim var. 7005 alu. kadro da iyidir ama, son karar yine senindir...

• Beğen
Tepkiler: Can Sonbay
Selam.

Almadan önce kadro ölçülerini de hesaba katın bence. Beğendiğiniz bisiklet size uygun olmayabilir.

Hoşçakalın.

sizce bu bisikletmi iyi yoksa borlamı?soruyu şöyle sorsam:iki bisikletin iyi yada kötü farklılıkları ne?cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor olacam.çünkü yarın bisiklet alcam da:D........

Bence de Borla al.Üstüne 60 ytl paran artcak.Ona da kask,gözlük,eldiven alırsın.Borla kadro olarak daha üstün.Borla 21 vites,Salcano 24 vites.Ama Borladaki ruble sistem olarak güzel.İsmini hatırlayamadım şimdi,rublenin en büyük dişlisi diğerlerine oranla baya büyük bu da kolay yokuş çıkmayı sağlıo.Zaten vites daha hızlı gitmenizi sağlamaz sadece ne kadar fazlaysa viteslerde geçiş aralıklarındaki hızlarda rahat edersiniz.

Sedona derim başka bişe demem. Borla yı herkes tercih ediyor bence iyi düşün ;)

Geri