Scudo Sports

Veloturk Gran Fondo

Scudo
@justbasicfacts
Onu gordum ama ortalama hiz daha sonra ilan edilecektir falan yaziyor bir de.

@Saikou Hızlı limiti olduğunu sanmıyorum sadece zaman limiti var bu da 4 saat. Tahminim (yalnış olabilir) 15 km/ 20 km minimum hız olur.

TRT Radyo'da ki ifadelerinde sadece saat sınırından bahsettiler.

• Beğen
Tepkiler: Saikou

Otel Rezervasyon
Kayseri de konaklama için Erciyes Bisiklet Festivali katılımcılarına özel fiyatlar sunan aşağıdaki otelleri tavsiye ediyoruz.

Aynı otelleri araştıracak olursanız daha ucuza rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. 'özel' bir fiyat söz konusu değil. İbis otel tek kişilik oda için 110TL günlüğünü kahvaltısız birçok tatil sitesinden alabiliyorsunuz. 139TL'ye kahvaltı dahil olduğundan kalan 29TL ye bir kuş sütü eksik kahvaltı yapılır. Otel rezervasyonunuzda buna dikkat edin derim.

Ayrıca geçen yıl THY ile bisiklet taşıma ücretsiz olmuştu. THY'den alın derim. ;)

@evrenozbilen Bu rezervasyon olayını araştırmadan, organizasyon şirketi üzerinden yaptım kötü oldu bunu duymak.

Koca organizasyon iyi güzel cocuklara,bisiklet dagitilicak,şu organizasyonu düzenleyen kurum,firma,kişi her ne ise niye derece yapana güzel ödül vermiyor,yazık yahu,

@mutlu07 Herkese madalya veriyorlar. Yetmez mi?

madalyayı biz de burda veriyoruz nevşehir gençlik hiz ve spor il müd. olarak yarış düzenlendiği zaman :) (hepsi bakırdan ibaret hiçbir maddi değeri yok) ama madalyayı alan çocukların yüzündeki mutluluğu görseniz hiçbir şeye değişmezsiniz. Hem çocukları mutlu etmek için, hem de tecrübe kazanmak için bende katılacam inşallah yol yarışlarına.

geçen pt ,60 'ların şampiyonu 56 ayna kol çevirmiş feridun tezbaşaran ile muhabbet ettik ,ondan şüphelenmişlerde temiz çıkmış,aldığı ödül ile kendine porce almış hala duruyor dedi,
demek istediğim şu ki,profesyonel bir bisikletçi iseniz ,yaşamınızı bu işten idame ettirecek iseniz ,para gerekir,öteki türlü amatör bi adet bisiklet yarışçısı iseniz,para ödülü yerine bir madalya alırsınız ,bazen bir cumhuriyet lirası,
genede amatörde olsa madalya ile çam sakızı çoban ikramiyesi küçük bir para ödülü verilebilinir.

Arkadaşlar Kayseri'de yaşıyorum,ibis,hilton,radisson gibi 5 yıldızlı otellerin yanı sıra daha mütevazı,küçük oteller de var üstelik yarışın start alacağı yere çok yakın.Düşünen olursa benimle irtibata geçebilirsiniz.ve hatta erken gelme durumunuz olursa antrenmana çıkar etüt etmenize yardımcı olurum

@evrenozbilen geçen yurtdışı uçuşumda (Düsseldorf-Istanbul) 30 EUR taşıma bedeli ödedim. Ücretsiz durumu devam ediyor muydu?

Geri