@Bahadır Gürel bey uzun gran fondoyla ilgili you tube da çokca bisiklt çekimi var, mtb yarışlarıyla ilgilide çokca hava çekimine rastladım ama bizim yarışdığımız kısa gran fondoyla pek bi videoya henüz bende rastlayamadım..
ilk kez bir organizasyona katıldım.Stratejik hatalardan sonra ön grubun bir hayli gerisinde kaldım.Başka bir grupta çok geride kalmıştı.son 40km de bu yarışı kendimce daha eğlenceli hale getirmeye çalışmıştım.
@ahmetaldag hocam vala inan çok ama çok hoşuma giti uzun olsaymış keşke çekimler dedim kendi kendime,hatta aha sövecek dedim şimdi mükmel ya başarılar dilerim hocam maksat zevk almak işde,helal olsun
@mutlu07 eyvallah kardeşim.son 20km de tırmanış bitmek bilmedi.Tam ''şu zirveyide göreyim tamamdır'' diyorsun kıvrıla kıvrıla yeni bir tane başlıyor.Ve tırmanacağın yeri görmek insanın motivasyonunu yerle bir ediyordu. Eğim tabelaları şaka gibiydi.Bir memleket nasıl bu kadar yüksek de olabilir onu sorgulamıştım. 2.mola istasyonuna vardığımda yarışı bırakan arkadaşlar istirahaat ediyorlardı.Su bitmişti.İçecek olarak Sıcacık Cola vardı 2 tane energy jel kalmıştı onları kaptım.Organiazsyonun verdiği o enerji jeli gerçekten çok iyiydi.Keşke yanıma sadece 4-5 tane ondan alsaydım.O zaman çok daha rahat ederdim.Deneyim işte,insanın başına gelmeden öğrenip anlaması çok zor ve değerli gerçekten.Yolda da şansıma servis minübüsünden küçük su alabilmiştim.Bu sayede finişi görebildim.
Nice pahalı ve üst düzey bisiklet etabı tamamlayamadı.Tabi ki önemli bir faktör ama daha önemlisinin antrenman ve tecrübe olduğunu öğrendiğim güzel bir deneyim oldu. Tekrarını dört gözle bekliyorum.
@ahmetaldag hocam yokuşu çıkarken şöyle sövdğün felan oldumu hiç,abicim tebrik ederim nede olsa biraz bu iş motivasyon işi ama zevk almak pedal çevirmek sonuçta,bunu düşünsek yetiyor dicem ama insan işin içinde olunca öyle dışardan gözüktğü gibi olmuyor tabiki,vermişidir kalayı
@Volks bey kısa turun sizdeki videosunu buraya yükleyemiyorsanız da başka bir siteye yükleyip buraya linkini atarsanız yine izleriz, hiç yoktan iyidir..
@ahmetaldag videolar çok doğal olmuş, güldürdünüz beni Sizi hatırlıyorum, ilk 20 30 km'de bir kaç kez birbirimizin yanından geçtik, hatta ilk beslenme noktasından ben çıkarken siz gelmiştiniz, enerji jeli yüzünden arkadaşınıza söyleniyordunuz Güzel bir gündü sayenizde tekrar hatırlamış oldum...