Scudo Sports

Velodrom Şövalyeleri

Şantiyeden dönebilirsem izlemeye gelmek isterim, şimdiden başarılar ve bol şans.

Scudo
Merhaba Kudret Abi, 7 Mayıs 8:30 da horozlar öterken başlayacağız. 11:00a kadar devam edecek. Sonuçları sitemizden online yayınlamayı planlıyoruz. Altyapı çalışmalarımız devam ediyor. :D

@Kudret Kurtcebe

1. Hafta şövalyeleri belli oldu. 2. Hafta kayıtlarımız devam ediyor. :harika:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Evet, sizden gelecek cevapları bekliyorum. Sitenizi de okudum, gerçekten bu işi ciddiye alarak profesyonelce yapmışsınız. Tebrik ederim. Umarım bundan sonra da devamı gelerek, herhangi bir televizyon yardımıyla sizleri bize ulaştırarak ülkemizde ki bisiklet aşkını bir nebze de olsa arttırılması sağlanır. Pedalınıza kuvvet.

Bu fotoğraf; Facebook Sayfalarından 3. saat önce paylaşılmıştır.

13102633_498074073728568_6163740156928942551_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: erkanbolukbasi
@Osman Tuğrul teşekkür ederiz. Keyif verici ve sorunsuz bir etkinlik yaptığımızı düşünüyoruz. Devamı ve daha fazlası için çaba gösteriyoruz.

Organizasyonu izleyen arkadaşlardan geri dönüşler olursa eksiklerimizi gidermemiz o kadar kolaylaşır.
İlginiz için birkez daha teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Gelmedik iş sebebi ile youtube de çıkarmı videolar ordan bakalım

dereceler çok yakın maşallah

ellerinize sağlık acayip güzel ve zevkli bi organizasyondu. Açıkça beklediğimden çok daha iyiydi tek kötü yani katılımcıların bi kısmının gelmemesi biraz da gün ve saatle ilgili düzeltme gerekiyor gibi(bunu belirttiniz zaten). Ama ellerinize sağlık emek veren velocity ekibine.

Hiç mi resim,video,paylaşan olmamış biz gidemeyenler napicaz:((

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@barış barış

Uzun videolar çekmedik, slow-motion birkaç video var elimizde. İlk defasında organizasyona odaklandık, hata yapmak istemedik. Dolayısı ile video çekecek fonksiyonlar çok çalışmıyordu. :D Bir dahaki haftaya daha rahatlamış oluruz, video işini de çözeriz büyük ihtimalle.

@Kudret Kurtcebe

Çok teşekkürler Kudret Abi, haftaya ekstra sunum katacağız. İzlenmesi daha zevkli hal alacaktır.

@Özhan Akgöğ

Çok teşekkürler. Evet bir kısmı geçerli mazereti ile gelemezken(bunlara sözümüz yok) bir kısmı ise habersiz gelmedi. Bu konu başlı başına incelenmesi gerekiyor. Sanırım ücretsiz yapmamızın tek dezavantajı bu(korkmayın ücretli yapma düşüncemiz yok :D ).

Günü Pazar'a alabiliriz. Bu arada buradan duyurmadık ama velodrom iznini(c.tesi sabah için) aldık. Birkaç güne haber bekliyoruz 2. hafta etkinliğini de Facebook sayfamızdan duyuracağız. Saat konusu ise 8:30 değil de 9:00 yapabiliriz. İlerleyen günlerde sıcaklar bastığında en ideal saatler olacak.

@irfanyazicitunc

Bir dahaki hafta velodroma geleceksiniz. ;)

İstanbul sınırında otursam hiç sorun değil, ama uzaktayız :( Bu organizasyon ilk mi bilmiyorum fakat bu resim, video işini düzeltirseniz daha çok kitleye ulaşırsınız ve ben gibi meraklıları sevindirmiş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
Bu hafta izlemeye gidemedim ve çok üzüldüm. Umarım haftaya sorun olmaz. El kamerasıyla da olsa görüntü alabilirsem sizlerle de paylaşırım olurum.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@Kudret Kurtcebe

2 turda yakaladı, ortalama hız 50kms gibi [emoji3]

Yarışmak, kendini sınamak ve sınırları aşmak... müthiş bir atmosfer, güçlü rakipler ve alınan her sonuçta alınan büyük haz. Bu cümlelerle tarif edebilirim Velodrom Şövalyelerini.

Velocity 216 takımı mevcut kaynaklarını etkin kullanarak ve gönüllük esasıyla gerçekleştirdiği bu organizasyon ile fark yarattı ve yaratacak. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim. Gerek organizasyon öncesi geri bildirimler gerek organizasyon yönetimi bence gayet başarılıydı. Ufak aksaklıklar önümüzdeki haftalar telafi edilir hiç önemli değil. Umarım bu tip etkinlikler hızla yaygınlasır ve yurt dışında gıpta ile baktığımız seviyelere ulaşırız. Daha profesyonel anlamda gelişmesi ve büyümesi için sponsor firmaları bu işe gönül vermiş takımları ve sporcuları desteklemeye davet ediyorum.

@Cycmode Çok teşekkür ederiz. Bunları okumak bize sponsordan daha fazla güç veriyor. Parayla veya sponsorla herşey yapılır ama ruh olmaz. Biz inandığımız yolda ilerlemeye şüpheniz olmasın ki devam edeceğiz. :harika:

İzin verirsen bu yazıyı başka mecralarda kullanmak üzere alıntılamak isteriz.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@evrenozbilen yarışlara nasıl katılıyoruz gerçi şuan pek iyi sayılmam kışın büyük ara verdim

Geri