Scudo Sports

Velodrom Şövalyeleri

Açıkça yazmak gerekirse; şuan için tek sıkıntımız velodroma gelecek olan etkinlikten haberi olmayan kişilerin gönüllerini ve izinlerini alma konusu. Resmi bir iznimiz olmayacak sonuçta...

O yüzden 8-8:30 da başlatacağız. Avrupa yakasından erken saatlerde gelmek zorunda kalınacak. Şimdiden Avrupa yakasından geleceklerden şimdiden özürlerimizi iletelim. Çok yönlü düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
Scudo
@Osm-Boss Bence süper :D

Edit:Sabah 8.30 olmak zorunda mı gerçekten? Neden erken o kadar acaba? Ayrıca tebrikler gerçekten süper düşünmüşsünüz projeyi.

• Beğen
Tepkiler: Osm-Boss ve berktx
@evrenozbilen İstanbul'da yaşamıyor olmama rağmen velodromun bu şekilde bir organizasyonla kullanılma fikri aklıma geliyor ve İstanbul'da yaşayan bisikletçi arkadaşlara bu imkanı değerlendirmedikleri için kızıyordum :) Velocity grubunu yapmış olduğu bu atılımdan ötürü tebrik ederim. Katılımın hayli fazla olacağını düşünüyorum. Düellolar bol fotoğraf ve video ile desteklenirse biz taşrada yaşayanlar için tadından yenmez bir olay olur :)

@Uptown Cyclist

Yukarıda da bahsettiğim gibi izinsiz bir etkinlik olacağından ve en sakin zamanı o saatler olacağından dolayı. Kimsenin haklarını ve antremanlarını engellemek istemiyoruz.

Zaten katılımcıların da böyle bir pürüz oluşması durumunda önceliği etkinlikten haberi olmayan insanlara vermeye hazır olarak katılmalarını ön şart olarak sunacağız.

• Beğen
Tepkiler: berktx ve The UGUR
@Onur YCL

Velodromu biz her perşembe periyodik olarak antremanlarımızda kullanıyoruz. Etkinlik olarak da halihazırda Malt Crit organizasyonları yapılıyor. Geçen yıl 2 kez yarışıldı velodromda. Biz Malt Crit kadar ciddi ve detaylı bir organizasyon düzenlemiyoruz. Bizimki köşe başındaki boş inşaat sahasında 2 büyük taşla kale yapıp mahalle maçı mantığında olacak. [emoji3] Eğlenecek miyiz? Çok! [emoji3]

Fotoğraf ve video olayına gelince, görsel olarak doyacağız. [emoji6]

İlginiz için teşekkürler.

@evrenozbilen velocity216 takımının bisiklete olan sevgisini de dikkate aldığımızda süper bir iş çıkaracağınıza eminim. Şimdiden size ve tüm katılımcılara başarılar.

Keske benimde yaris piskeletim olsa

Hayırlı uğurlu olsun İstanbullu bisikletcilere. Bilet alıp yerimizi ayirtalim bari.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
TEbrikler, güzel bir organizasyon... Peki Velodrom için resmi izin alınıp belli saatler dahilinde blokaj yapılarak daha uygun saatlere çekilemez mi?

Bu arada ben katılmayacağım ama denk düşerse izlemek isterim.

• Beğen
İlginiz ve iltifatlarınız için takımımız adına teşekkür ederim.

@Kurtuluş E.

İzin almakla yetmiyor, bu sefer organizasyon denildiğinde ambulanstan polisine, hakemine kadar izinler işin içine giriyor. Dediğim gibi iki büyük taş bulup küçük çocukların futbol oynaması gibi bir etkinlik olacak.

Benim park ve bahçeler müdürlüğünde tanıdıklarım var diyen biri varsa beri gelsin. :)(özel mesaj atabilir)

@evrenozbilen klasik olucak ama klasikler klasik olmayı hakettikleri için klasik olurlar.sizi gerçekten fazla fazla tebrik ederim.türkiye gibi bir ülkede böylesine samimi bir şekilde veledrom ortamını yüzlerce insana ücretsiz bir şekilde sunmanız başlı başına bir düşünce akımıdır.inanın katılmak isteyipte katılamayan o kadar insan varki...sizden bol bol fotoğraf ve video istiyoruz çünkü etkinlik iyi ve özenle yapılmış bir klip halinde insanlara sunulursa emin olun daha sonraları başka şehirlerden de katılımcılar topluluk halinde katılabilir bir uzun oldu ama böyle güzel bir etkinlik için sabaha kadar yazabilirim.tekrar tebrik eder ve etkinliğin kazasız belasız geçmesini dilerim.:asik:

lodos olura gelirim 71 km yı gordum lodos oldugu gun veledromda :)

• Beğen
@selmantuncer

Çok teşekkür ederiz. Yanlış anlaşılma olmasın; velodrom halka açık bir alan. Biz sunmuyoruz sadece orayı daha aktif nasıl değerlendirebilirizin arayışı içindeyiz. Umuyorum bu etkinlikle velodromun popülaritesi artar. Etkinliğin ücretsiz olması konusunda ise, ticari bir kaygımız olmadığından dolayı eğlenmek ve gelişmek üzerine ilerliyoruz. :harika:

Fotoğraf ve video konusunda ise etkinliğin tamamını olmasa da bir bölümünü kaydedeceğiz. Umarız beğenirsiniz.

@Cem Ç.

Aynı şartlarda yarışılacağından lodos veya karayel farketmeyecek. :hhhhhh:

Strava Velodrom Şovalyeleri grubumuzdan da etkinliği takip edebilirsiniz. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Yanlış anlamayın ama "şovalye" terimini pek doğru bulmadım.Tabiki istediğiniz ünvanı koyarsınız fakat sanki kutsanmışlar grubu gibi olmuş.

• Beğen
@Candan Biberci

Velodromdaki mücadele ruhuna uygun olduğundan 'şovalye' konuldu. Karşılıklı bir çarpışma var.

Deseydiniz şiddet çağrıştırıyor, 'haklısınız' diyebilirdim ama lütfen başka anlamlar yüklemeyin. Konumuz sadece 'bisiklet'.

@evrenozbilen Hımm.Haklısınız benim eksikliğim mücadele ruhu deyince aklıma şovalyeden hariç bir çok türkçe terim ve ünvan geliyor..

• Beğen
http://static1.squarespace.com/static/52dde173e4b0fb2ead9c6e08/54728200e4b073fd08e9dd1c/54728226e4b0608d4a97b420/1436728240004/RKgp2.jpg

Şu tarz bir düellonun(temsili) velodromdaki karşılığı... @Candan Biberci

Pardon çift mesaj gönderdim. (Silindi)

İstanbul'da olup katılmayı çok isterdim. Hem eğlence hem spor. Sizlere keyifli düellolar:harika:

• Beğen
Geri