Scudo Sports

velodrom kazası.. dikkat!!!

Öncelikle geçmiş olsun , biraz tuhaf kaçıcak ama sayenizde buranın yerini öğrenmiş oldum :) İstanbuldan gittikten sonra epey birşeyler değişmiş. Ah ah canım memleketim.. :/

• Beğen
Tepkiler: UmAykut
Scudo
@alperK
Yok üstadım , kesinlikle ama kesinlikle yok ! Bir bisiklet bile mutlu eder insanı o şehirde. Altının madenin olmasına gerek yok.. Kendisi ve sana yetecek bir hobin olsun.

çok geçmiş olsun dostum. Allah daha beter kazalardan korusun...

Selam,

Kaza haberini okuduktan sonra ben de carraro 227 ile veledroma gitmeye karar verdim. Bahsettiğiniz gibi rampalar oldukça dik. Ya gözünüzü karartıp çok hızlı ineceksiniz ya da yavaş ortası sıkıntı.

Bu tarz heyecan arıyorsanız bu alanın biraz daha gerisinde kaykay ve patenliler için yapılmış bir alan var orayı tavsiye ederim:)

Bende bi kere bu piste gitmiştim.Ama seleyi alçaltmamıştım bu yuzdende rampadan uçunca ayaklar pedallardan kaydı ve olduğum gibi yere çakıldım :D :D :D

Gelmiş olsun cidden. Güvenlik önlemleri gerçekten insanı koruyor tekrar şahit olduk. Allah daha kötüsünü göstermesin. Toplum içinde şöyle bir söz vardır ya Hızlı giden hecele gider diye. İnsanlar acı çekerek tecrübe sahibi oluyor ama sonuçta artık sen bu sınavı geçtin. Tekrardan geçmiş olsun.

Ben de düşmüştüm. Açılışı yaptım :)
Sana da , Geçmiş olsun..

Ben de düşmüştüm. Açılışı yaptım :)
Sana da , Geçmiş olsun..

Herkese teşekkürler.. sutten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum şimdi ;)

bu arada yorumları okuyunca aramızda ne kadar çok profesör doktor varmış diyorum ve gülüyorum..

Geçmiş olsun. Bahse konu pist Sportive 227 ve emsali bisikletlerle sanırım en son girilecek yer. Zira 26 1.5 lastiklerle dahi zorladı.

Öncelikle orada düşen her kese çok geçmiş olsun. Yahu ne güzel yerler var İstanbul' da. Çok şanslısınız.. :) (Lafım İstanbul' da bisiklet süren tüm arkadaşlara..)

Söz konusu pistte stopjumper ile zıplayıp düşen akradaşlarımı da gördüm, o yüzden yorum yapamıyorum :)

Evet :D güleryüz, samimiyet, dikkat, güvenlik önlemlerini almak :D

@vahapaydin

Vahap Hocam mesela bir girişin ücreti nedir?Verdiğim ücretle kaç saat kalabilirim? :D

@Çağatay Y.

Güzel kardeşim şaka mahiyetinde yazdım "evet" diye :) Herhangi bir ücret talep etmiyorlar sizden :) Sadece evet'in yanında belirttiğim şeylere dikkat edin yeterli :) Yoksa vay efendim burası velodrom, para pul vermedin, ne işin var burada diyemez hiç kimse size ;)

Geri