Golf zengin sporugolf topu suya düşünce napıyorlar?
Maltepe Velodrom gibi açık, nispeten masrafsız (tribün yok, kapı yok, bir şey yok) bir proje daha cazip gelebilir
Biz çok isteyelim onlar az versin 😁 Dediğiniz gibi açık velodrom bize yeter vallahi yeter billahi yeterMaltepe Velodrom gibi açık, nispeten masrafsız (tribün yok, kapı yok, bir şey yok) bir proje daha cazip gelebilir
Amazon köyü ile Go kart arasındaki alan yeterli bize.O bölgede yapılacak olan dükkanlar daha çok restaurant yeme içme üzerine olursa iş görür sayın @SpartiatHaritalardan da görüldüğü üzere her yer dolgu.Golf sahası da dahil.O kadar çok alan var ki yaptıkları halı sahalar , okuçuluk tesisleri açık kapalı vs vs.
Bisiklet namına yapılan yolda yol değil zaten araç parklarından sürülemiyor.Neyse.Bu kocaman alanda Velodrom yapılması mümkün bana göre.
Bakalım ilerleyen zamanda neler yapabiliriz ?
302689 dosyayı görüntüle302690 dosyayı görüntüle302691 dosyayı görüntüle
Cesaretiniz ve kararlılığınız için sizi tebrik ederim. Umarım yaptığınız bu girişim güzel haberler ile sonuçlanır ve öncü olarak diğer şehirlerimiz için de güzel bir örnek teşkil eder. Sizi canı gönülden selamlıyorum.Dün yapılan çalıştay da bisiklet sporu ile Samsun turizminin nasıl canlanacağı konusu da ele alındı.
Organizasyon firmaları da davet edilmiş.78 event gibi.Granfondo düzenlenmesi , Boostcamp lerin bölgede
artırılması , büyük yarışların tertip edilmesi (Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu gibi ).Veledrom ile alakalı
sayın Valiye yüz yüze istekte bulundum.Büyükşehir belediyesi ile de görüşüp uygun lokasyon olup olmadığına
bakalım önce dedi.Kendisi zaten sporla da ilgilenen birisi olduğu için baya ilgili ve sıcak davrandı.İnşallah Samsun ve
diğer şehirlerimize de Veledromlar açık , kapalı yapılır.
Saygılar....
Teşekkür ederim. Belki olur ,belki olmaz ama en azından içimizde kalmasın dedik.Cesaretiniz ve kararlılığınız için sizi tebrik ederim. Umarım yaptığınız bu girişim güzel haberler ile sonuçlanır ve öncü olarak diğer şehirlerimiz için de güzel bir örnek teşkil eder. Sizi canı gönülden selamlıyorum.
Hadi bakalım inşallah. Eskişehir e geldiğimizde Velodrom da süreriz inşallah .Yalnız Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı BüyükerşenBende Eskişehir adına açık alan veledromu çalışması yapıyorum. Geçen hafta Eskişehir'de Sporun Geleceği Çalıştayı yapıldı. Ön sunumlarını yaptım. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir ile görüşmeler yapmayı planlıyorum.
312912 dosyayı görüntüle
Hadi bakalım inşallah. Eskişehir e geldiğimizde Velodrom da süreriz inşallah .Yalnız Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen
vizyon sahibi bir insan , işiniz biraz daha kolay gibi. Bizde de sayın Valimiz sporu seviyor. Özellikle Muğla dan geldiğinde
Samsun yarışına gelen Muğla bisiklet takımını çok iyi karşıladı. Çok yardımı dokunmuş onlara. Başarılar....
Zaten bende olacağını düşünmüyorum.Yeterli miktarda ihtiyaca yönelik otel yok maalesef.Eskiden mis gibi Karadeniz Bisiklet Turu koşulurdu, ben de yarışmıştım vaktinde, devam etse ne güzel olur, yazın mesela.
TUR zor diyelim, lojistik-konaklama-otel yıldızı-otel kapasitesi vs. açısından yeterli bulunamıyor deyip geçiliyor. TUR'da yeri geliyor 4 ayrı tatil köyüne dağıtıyorlar tüm kafileyi. Bir ilde vardır belki ama diğerinde olmayınca sıkıntı
Bisiklet düşmanı demek 😁.Bilmiyordum o yönünü. Bisikletçi başkan gerek size 😎. Bol şans diliyorum o zaman umarım sizi dinleyecek vizyonist bir insanlaBüyükerşen ne yazık ki sanat alanındaki vizyonunu özellikle bisiklet konusunda pek gösteren bir değil. Tabi bunun çeşitli sebepleri var. Bisikletçiler arasında bisiklet düşmanı olarak anılır.
Buna ek olarak da Eskişehir'de politik sebeplerle bisiklet sporu etkinlikleri yapmakta zor. Kurumların ortaklaşa çalışması gereken durumlar da çok zorlayıcı olabiliyor bu durum.