Scudo Sports

Velocity216 ile Sür - Kazan!

ödül bir sıkımlık diş macunu olsa daha iyiymiş :D

Scudo
@Emre Nakipoğlu

Oturduğunuz yerden bu tarz yazılar yazmak kolay. Bizler de pek tabii çok rahat yazabiliriz. Bundan sonraki ay o halde siz kendi cebinizden verin 'ödül'ü de biz de görelim... :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
Bu tarz girişimlere "ödül ne" yaklaşımıyla gelen arkadaşlar çok yanılıyorlar. "mücadele ruhunu korumak ve daha fazla pedallamak amacına dayanan" diye belirtmiş adamlar, işin özü eğlence ve rekabet anlayacağınız. Yoksa emin olun bu etkinliğe katılan ortalama bir bisikletçinin tek bir dış lastiği muhtemelen 100 TL'den daha pahalıdır.

Bu arada bir önerim olacak daha ilerde yapılacak etkinlikler için,

(Toplam mesafe x 2 + Kazanılan İrtifa) x Ortalama Hız / 10 gibi bir formül çok daha adaletli olabilir diye düşünüyorum. Yani örneğin aynı km ve irtifa değerine sahip iki katılımcıdan birisi 22 KM/S ortalama ile sürmüş, onun değerleri 2,2 ile çarpılır, başka bir katılımcı 31/KM/S ortalama ile sürmüş onun ki de 3,1 ile çarpılır. Madem mevzu mücadele, katedilen mesafe ve kazanılan irtifanın yanında bu performansı nasıl bir hızla yaptığımız da önemli zira :)

Teşekkürler @Bora Kıraç :) Çok formüllere boğulmadan, ucundan azcık stratejisi olsun diye bu aylık ilgili formülü kullandık. Önümüzdeki ay daha değişik bir hedef (formül) olacak. Öneriniz için teşekkürler, aklımızda bulunsun. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Bora Kıraç
@evrenozbilen düzenleyenlere değilde koskoca erdoğanlara dedim ben onu. Örnek vermek gerekirse uludağ üniversitesi bisiklet yolları falan yaptırmıştım sonra kiralama sistemi sonra organizasyonlar falan filan. Oranın yerel en büyük bisikletçisi yani bursanın ismail aydındı yani aydın bisiklet. O bile tura çıkıcak arkadaşlarımıza o yoktan haliyle herkese tur çantası demiri eldiven suluk sökme aparatları vermişti. Ortalama 1.000 tl nin üstündeydi. Daha güçlü bir destek olsun diye eleştirdim ki koskoca erdoğanlar.

@Emre Nakipoğlu
Mesele ödül değil, sen hala anlamadın mı? :tskler:

---
Yine de 100 liralık hediye çeki bence çok güzel bir ödül. Kazanamayacak olsam da, en azından yarışırım.
Ah bi yol bisikletim olaydı da siz beni o zaman göreydiniz :komik:

@vela2016 size cvp vermemiştim ama size de veriyim. olayın farkındayım ve bu organizasyonlarda insanlar ödül görmek istiyor. yarışmacı ruhu falan geçiceksin bu işleri. öyle olsa biz hediye etmeztik bisikletleri. burayı kirletmeyelim daha fazla bence.

@Emre Nakipoğlu Erdoğanlar Bisiklet bir kez 100TL hediye çeki verip çekilmeyecek. 1 yıl sürecekse 100TL x 12 ay = 1200 TL olarak düşünülebilir.

@Emre Nakipoğlu
evet, bence yeterince kirlettiniz.
aç gözlü bir bisikletçi olarak bol ödül veren yarışmalar arayadurun siz.

@evrenozbilen
ayrıca konunun başında çam sakızı çoban armağanı diye belirtmişsiniz zaten.
kaldı ki, kimse de sürmediği bisikletini çıkarıp da aman ödül varmış süreyim bari diye sürmez.
süren bizler zaten sürüyoruz ve sürmeye devam ediyoruz. birinci gelip ödülü alırsak da o da küçük bir hediye olur işte.
bence zaten birinci gelip birinci olarak ilan edilmek bile yeterince güzel.

Konunun başına örnek gösterdiğim eleman gelmiş hahah :komik::komik:

vlc_kazandiriyor-erd_subat-1024x373.jpg

Türkiye'nin ilklerinden biri olan Velocity216 Strava challenge'ı Şubat ayında da devam ediyor.

(link) sponsorluğunda Velocity216 Bisiklet Takımı'nın organize ettiği; mücadele ruhunu korumak ve daha fazla pedallamak amacına dayanan Şubat ayı yarışmamız başlıyor.

6 Şubat 2017 - 5 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek Strava yarışmamızda; 4 hafta sonunda toplam mesafenizi 3 ile çarpıp, toplam kazandığınız irtifanızla toplayarak en yüksek rakama ulaşana 'Erdoğanlar Bisiklet'ten 100 TL Hediye Çeki' verilecektir. Ayrıca ilk 10'a giren yarışmacılar arasında yapılacak çekilişle bir kişiye (link) tarafından üretilen Velocity216 ayakkabı kılıfı hediye edeceğiz.

Strava kulübüne katılmayı unutmayın.

(link)

Tüm detay ve kurallar için:

(link)

@hayatçokgarip

SONUÇLAR
Erdoğanlar Bisiklet sponsorluğundaki ‘Thanks Legs Challenge’ Aralık ayı dönemi tamamlanmıştır. Mesafe ve alınan irtifa değerleri için gerekli kontrollerimiz tamamlanmıştır. Hedefini en yüksek puanla(16754,8 Puan) bitiren isim; ‘MAGAN’ olarak belirlenmiştir. Yedek isim ise; ikinci en yüksek puanı alan(12930,6 Puan) Cengiz Güner olmuştur. Ayrıca Aralık ayı boyunca en yüksek puanı alan ilk 10 isim arasında Facebook üzerinden yaptığımız canlı yayın sonucu Sora Tekstil tarafından özel olarak üretilen Velocity216 t-shirtünü kazanan Yusuf Deliorman olmuştur.

Detaylar web sayfamızda: (link)

• Beğen
Tepkiler: hayatçokgarip
Hatırlatma: Yarışmamız bugün başlıyor! Katılan herkese Velocity216 ailesi olarak başarılar dileriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri