Scudo Sports

Velocity216 b takım seçmeleri bu sene de başlıyor

Scudo
Türkiye’deki sayılı “profesyonel” klübün, sporcularının hatta milli takımın durumu ortadayken bu kadar istikrarlı bir şekilde taşın altına elinizi koymanız çok kıymetli.

Elinize sağlık; kolay gelsin 💪🏾

Teşekkür ederiz @sccetin bey. Bisikletin yaygınlaşması icin elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu sene pandemi nedeniyle biraz geç kalan bir program oldu ama yine de bu seneyi es geçmeyelim istedik.

Elinize sağlık canı gönülden tebrik ediyor destekliyorum

Katılım Şartlarınızıda açıklar mısınız ??

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim
2 Temmuz da görüşmek üzre diyelim

aslında pek şartımız yok, yol bisikletinizin olması ve 3 a boyunca antrenmanlara düzenli katılım yeterli.
Düzenli katılımlar genel olarak sürekli Veledrom Maltepedemi olacak. Özel aracım yok. Otobüsle gelme şansım olurmu?
Ben Beykozda ikamet ediyorum ve işitme engelliyim. Konuşmamda sorun yok. İşitme cihazı kullanıyorum. Önerileriniz alabilirmiyim.

Antrenmanlar ne sıklıkla oluyor? Sadece hafta sonu mu? Ya da takım olarak hafta sonu antrenman, hafta içi bireysel antrenman şeklinde mi geçiyor? Çalışanlar içinde uygunluk söz konusu olabilir mi? @Fatih ÇT

İlk 3 ay haftada iki akşam salı Perşembe günleri 20:30 da veledrom da olacak. Haftada bir gün de haftasonu sabahları. Haftaici katılım sürekli katılım bekliyoruz.

İsitme engel degil, daha önce de işitme engelli sporcumuz oldu. 3 ay Antrenmanlara katıldı. Sorun yaşanmadı. Buyurun sizleri de bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Mehmetcan Aydemir
Kimler geliyor ? 11 de görüşmek üzere :)

Bekliyoruz

Dosyalar

• 20210704_104136.jpg
    20210704_104136.jpg
    201,3 KB · Okunma: 48
Gelenlerin yorumlarını alalım :)

Önce
Bir bisiklet sever olarak Bu sporu ciddi ve bilinçli yapmak isteyenler böyle bir imkan tanıdığınız için Şahsım adına VELOCITY 216'ya şahsınız nezdinde teşekkür etmek istiyorum
İlk izlenim
12 hafta sonunda , 12 haftada bireysel kazanacağım teknik ve kondisyonda çok daha fazlasını bu grup ile kazanacağıma eminim,
Bisikleti ciddi kullanmak isteyen herkese Salı-Perşembe 20:30 da Maltepe de olmalarını tavsiye ediyorum.

Geri